Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
Σε κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Σμυρναίων Νίκαιας μέσα σε φιλικό κλίμα, έκοψε την Τετάρτη  12/02  ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά έκανε έναν απολογισμό των τριών χρόνων της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην σημασία ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής αλλά και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας μέσα από διαρκείς ελέγχους που διενεργούνται από τις αρμόδιες διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες του Πειραιά, αιρετοί, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές Παναγιώτης Μελάς, Ιωάννης Τραγάκης, Αναστάσιος Νεράντζης, Τζένη Βαμβακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Ιωάννης Τσαβαρής, ο πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόριος Νιώτης, ο Πρ. βουλευτής Γιάννης Διαμαντίδης, ο πρ. Βουλευτής Δημήτριος Λιτζέρης, ο Δημ. Σύμβουλος Αργυρούπολης Χάρης Πασβαντίδης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Δημήτριος Καρύδης,  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευαγγελία Αγαλοπούλου-Πετράκου, Λεωνίδας Αθανασιάδης, Θάνος Καληώρας, Ματζιώκα Αλεξάνδρα, Γιάννης Μπενέτος, Γιώργος Τσιρίδης, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Γεν. Γραμματέας της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» Νικήτας Κανάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ζησιμάτος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι δεκάδων φορέων και συλλόγων.
                                                        
                                                                             Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου