Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Εκδήλωση κοπής πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στην αίθουσα του ΕΒΕΠ, από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη.

 Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για το έργο της Περιφέρειας και την ανάγκη στήριξης των νησιών μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και εκατοντάδες πολίτες και εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής. Ήταν εκεί: οι βουλευτές Τάσος Νεράντζης και Μαρία Ρεπούση, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, Οικονομικών Λιλίκα Βασιλάκου, Καινοτομίας Νίκος Ανδρουλακάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, Αίγινας Σάκης Σακκιώτης, Αγκιστρίου Γιάννης Αθανασίου, Πόρου Δημήτρης Στρατηγός, Τροιζηνίας Γιάννης Σαμπάνης, Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης και Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης.
Οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Καρύδης, Σταύρος Σουμάκης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης, Βαγγέλης Αστράκος, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Κακουλίδης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Αντώνης Στελιάτος, ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, εκπρόσωποι φορέων των Νησιών και του Πειραιά, Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του Τύπου.
 Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής, χαρακτηρίζοντας τα Νησιά μας «ακρογωνιαίο λίθο της Αττικής που στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε γιατί είναι η ανάσα μας», ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομών που γίνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, σημειώνοντας ότι «προχωράμε με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου