Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το παιγνίδι της γάτας με το ποντίκι



Το παιγνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζουν εδώ και καιρό ο πρ. αντιδήμαρχος Β. Αστράκος με το δήμαρχο Γ. Τσαβαρή. Σε Δημοτικό Συμβούλιο του Οκτωβρίου ο κ. Αστράκος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για μαϊμού τιμολόγια. Τότε ο δήμαρχος τον προέτρεψε αν έχει τέτοια στοιχεία να τα καταθέσει στον εισαγγελέα! Στα τελευταία συμβούλια ο Β. Αστράκος  αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα, προκαλώντας με τη σειρά του τη δημοτική αρχή να προβεί σε μηνύσεις και να δημιουργηθεί επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου που θα ελέγξει τα έργα που έχουν γίνει.
Συγκεκριμένα κατονόμασε για δεύτερη φορά ‘μαιμού έργα’ την πλακόστρωση των Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου και Εισοδίων της Θεοτόκου. «Καταθέστε με αίτησή σας και ζητήστε όποιο στοιχείο θέλετε για όποιο έργο εσείς θεωρείται μεμπτό και δεσμεύομαι να το πάρετε αύριο το πρωί. Και πηγαίνετε με το φάκελο στον εισαγγελέα.  Δεν υπάρχει έργο που να μην φέρει τη υπογραφή σας» είπε ο δήμαρχος.  «Κάντε μου μήνυση και θα απαντήσω, σας προκαλώ! Κάντε επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου! Τι φοβάστε; Ο αντιδήμαρχος έργων δεν γνώριζε γι΄ αυτά τα έργα» απάντησε ο κ. Αστράκος.
Τελικά εμείς οι αδαείς πολίτες μένουμε με το αιώνιο ερώτημα: Η κότα έκανε τ΄ αυγό ή το αυγό την κότα; Ποτέ δεν θα μάθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου