Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο 2ο Λύκειο Κερατσινίου



-Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στη σχολική κοινότητα, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και ιδιαίτερα στους μαθητές.
-Τους καλούμε μάλιστα να αντισταθούν απέναντι στη σύγχρονη βαρβαρότητα, όποιο μανδύα και εάν ενδύεται

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  κ. Λουκάς Τζανής ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο 2ο  Λύκειο Κερατσινίου.
Γνωστοποιεί  ότι τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία των μαθητών  επισκέφτηκε  την  αντιδήμαρχο Διαφάνειας και επικοινωνίας του Πολίτη κ. Ρένα Μόσχου και τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Πέτρο Καψοκόλη, τους οποίους ενημέρωσε ότι ομάδα μαθητών κλήθηκε για καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα με αφορμή τις καταλήψεις του περασμένου Φθινοπώρου.

Η Δημοτική  Αρχή έσπευσε αμέσως μετά την ενημέρωση των  μαθητών δια του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Πέτρου Καψοκόλη να λάβει λεπτομερή γνώση για το περιστατικό από την αστυνομική Αρχή Κερατσινίου.
Σημειώνουμε ότι για τη δημοτική Αρχή  κάθε περιστατικό που σχετίζεται με τις σχολικές μονάδες αφορά τις  σχολικές  κοινότητες  και μόνο.
Θεωρούμε αδιανόητο να αφήνονται αιχμές για ποινικές ευθύνες  σε αγώνες πολιτών που διεκδικούν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Είναι απαράδεκτο για τη δημοκρατική συνείδηση κάθε πολίτη να εγκαλούνται από τις αστυνομικές αρχές νέοι άνθρωποι που οραματίζονται και επιδιώκουν ένα καλύτερο σήμερα και αύριο.
Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στη σχολική κοινότητα, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και ιδιαίτερα στους μαθητές.
Τους καλούμε μάλιστα να αντισταθούν απέναντι στη σύγχρονη βαρβαρότητα, όποιο μανδύα και εάν ενδύεται.
                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου