Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση τακτικών μελών Δ.Ε.Σ. «Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας», σε αρχαιρεσίες 09/02/2014

Η εφορευτική επιτροπή που αναδείχθηκε στην τακτική γενική συνέλευση του Εθελοντικού Συλλόγου: «Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας», που έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, καλεί τα τακτικά μέλη του Συλλόγου σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, και ώρες 10:00 έως 13:00, στην αίθουσα «Φίλων και Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη», στην λεωφόρο Αιαντείου & Ειρήνης 1 (10η στάση).
Η εφορευτική επιτροπή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν ένα συμβούλιο με τα όλα του .Παρακολουθώντας την συνεδρίαση ο δημότης είχε την ευκαιρία να αντιληφθεί τον ξεπεσμό της πολιτικής ζωής του νησιού μας .Μια πρόεδρο που μόνο πρόεδρος ΔΣ δεν ήταν και τον Αστράκο να την καταγγέλλει για φασίστρια . Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου να πιάνετε στα χέρια με υποψήφιο της Ρούλας .Ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχου να μπαίνει στην αίθουσα κατά την διάρκεια της συνεδριάσεις για να ρωτήσει ένα δημότη εάν είναι άντρας και αφού του απαντάει ότι είναι να ξαναφεύγει από την αίθουσα . Ο αντιδήμαρχος διοίκησης και οικονομικών να μπαινοβγεί στην αίθουσα προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει (για το θέμα της συνεδρίασης δεν είχε ιδέα )προσπαθώντας να εκπορνεύσει καμία ψήφο .Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να λέει στο Αστράκο είσαι ψεύτης ΄΄ φέρε τα τιμολόγια ΄΄ και να παίρνει την απάντηση ‘’ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη ΄΄. Ο εργολάβος έργων και προσωπικός σύμβουλος του δημάρχου Μαρούδης να τον συμβουλεύει επάνω στην έδρα . Και φυσικά οι δυο αντίπαλες κοινωνικές ομάδες λαικητζήδες και καταστηματάρχες έφυγαν προσθέτοντας ακόμα ένα οδόφραγμα στην χρόνια αντιπαράθεση τους .

Ανώνυμος είπε...

ke i royla na min kseri ti na psifisi

Αρχειοθήκη ιστολογίου