Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Σαλαμίνα 25/01/2014
 Σε μία μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση, πάνω και πέρα από κάθε προσδοκία, εξελίχθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού “Κοντά στον Δημότη” της υποψήφιας Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας (Ρούλα) Νάννου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Viento (πρώην Flamingo) στην Σαλαμίνα, το απόγευμα της Πέμπτης 23-1-2014
Στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους συγκεντρωμένους, που με μέτριες εκτιμήσεις ξεπέρασαν τους 1500 ανθρώπους όλων των ηλικιών, στεκόμενοι όρθιοι εντός και εκτός της αιθούσης, η υποψήφια Δήμαρχος - εν μέσω συνεχών επευφημιών και χειροκροτημάτων - τόνισε τον πραγματικό ρόλο που πρέπει πλέον να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

 Πρέπει να είναι κοντά στο πολίτη, είπε η κα Νάννου, κοντά στο Δημότη, για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, να δώσει ποιότητα στην καθημερινότητα και να διασφαλίσει τοπικά την ανάπτυξη, σε πραγματική όμως βάση μέσω της ορθής και διαφανούς διαχείρισης των πόρων, ώστε να επιστρέψουν στη Σαλαμίνα η ελπίδα και η προοπτική.
Κατηγόρησε την  δημοτική αρχή για αδιαφάνεια, οικονομικές ατασθαλίες, παρανομίες και παραγωγή μηδενικού έργου. Κανένα έργο δεν είναι δικό της, είπε.
Ο ηλεκτροφωτισμός της Φανερωμένης και η αποχέτευση όμβριων Παλουκίων και Σαλαμίνας είναι έργα της Περιφέρειας, η δε ένταξη Αμπελακίων, Σεληνίων και Αιαντείου στο Πρόγραμμα αποχέτευσης λυμάτων ήταν υποχρεωτική από την Κοινοτική Οδηγία, γι΄ αυτό και το κράτος ενέταξε άρον-άρον όλους τους άνω των 2.000 κατοίκων οικισμούς της Ελλάδας, μαζί με τους δικούς μας, υποχρεωτικά στο Πρόγραμμα αυτό, για να αποφύγει το πρόστιμο της Ε.Ε.
Η κα Νάννου στηλίτευσε τις φερόμενες προσλήψεις στο Δήμο παιδιών και γυναικών των νέων υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του δημάρχου, και τις χαρακτήρισε απαράδεκτες και κατακριτέες,  εάν είναι αλήθεια.
Δεν μπορεί η πρόσληψη ενός παιδιού να εξαργυρώνεται με την υποψηφιότητα του πατέρα, γιατί τότε η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι κάλπικη αφού μετατρέπεται σε ιδιοτέλεια και σε προσωπικό όφελος. Εάν τους ψηφίσετε, θα τους ψηφίσετε για να μείνουνε τα δικά τους παιδιά στη δουλειά. Αυτό είναι το κίνητρό τους !!
Για να πάει μπροστά ο τόπος, πρέπει να εμφιλοχωρήσουν τρία χαρακτηριστικά στην άσκηση της διοίκησης: Αξιοκρατία, Διαφάνεια και Νομιμότητα. Για να επιτευχθούν οι στόχοι, χρειάζονται λίγα λόγια και πολύ δουλειά, χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζονται ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, αυτό είναι το σύνθημά μας, κατέληξε.
Από το Γραφείο Επικοινωνίας
του συνδυασμού
Κοντά στον Δημότη   



Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.581230255305294.1073741831.565683793526607&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου