Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κίνηση Πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. (Νέα Αυτοδιοικητική Μαχητική Ανατροπή)

Σας καλούμε την Πέμπτη 9/1 στις 6.30μμ στην εκδήλωση που θα γίνει στην αίθουσα Μπόγρη με θέμα :

Πλειστηριασμοί – Κατασχέσεις.
Ενημέρωση και συζήτηση για την υπεράσπιση της κατοικίας των λαϊκών στρωμάτων. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από τους προσκεκλημένους ομιλητές  η  νομική , πολιτική και κοινωνική διάσταση του θέματος. Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού για τους τρόπους υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας.

Η απάντησή μας στην επερχόμενη επίθεση μπορεί και οφείλει να είναι επιθετική και συνολική. Τα χρέη των νοικοκυριών αλλά και των μικρών επιχειρηματιών είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, της ανεργίας, της εξοντωτικής μείωσης μισθών και συντάξεων, αλλά και των ληστρικών όρων του τραπεζικού δανεισμού.
Συντονίζουμε τη δράση μας με δομές αλληλεγγύης, λαϊκές συνελεύσεις, επιτροπές κατοίκων και άλλες συλλογικότητες μέσα από την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί STOP» για την έμπρακτη υπεράσπιση της  κατοικίας κάθε πολίτη, αποτρέποντας με όλα τα μέσα (νομικά και κινηματικά) κάθε προσπάθεια πλειστηριασμού.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατι μου άρεσαν τα λεσβιακα φιλια που έδωσαν των Θεοφανείων

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
1ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΣΑΛΑΜΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
2ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
3ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
4ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Αλανια εσείς του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλετε να πάρετε τον δήμο? έτσι όπως καταντάει ο Τσαβες τον ΠΟΥΘΟΥΝΑ να κατεβάσετε επικεφαλής τις πήρε τις εκλογές!!!! Τον αφήνετε με αντίπαλο την ΡΟΥΛΑ και αυτος θα την καταποιοι μαζί με τα παπούτσια!!!!! Τι ΜΑΛΑΚΕΣ τελικά είσαστε?

Αρχειοθήκη ιστολογίου