Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κινηματογραφική Λέσχη Σαλαμίνας

Το μερίδιο των αγγέλων

Προβολή Παρασκευή 10/01 στις 21:00
Η προβολή θα γίνει στο αμφιθέατρο του
ΕΠΑ.Λ. Σαλαμίνας (Ζωοδόχου Πηγής 21)
Είσοδος Ελεύθερη

Οι θεατές αντί για εισιτήριο θα μπορούσαν
να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΕΠΑΛ.

Σκηνοθέτης: Ken Loach
Πρωταγωνιστούν: Paul Brannigan, John Henshaw, Gary Maitland, Jasmin Riggins
Διάρκεια: 101 λεπτά
Ετος: 2012

Υπόθεση
 Όταν ο Ronnie, ένας νεαρός από τη Γλασκώβη, αγκαλιάζει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του Luke, ορκίζεται να του εξασφαλίσει μια καλύτερη μοίρα από τη δική του. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα καθώς ο νεοφώτιστος πατέρας εκτός από καταδικασμένος σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για διάφορες αξιόποινες πράξεις, είναι εγκλωβισμένος στον κλοιό της ανεργίας και του περιθωρίου.
Για καλή του τύχη όμως ανακαλύπτει ότι διαθέτει μια χαρισματική όσφρηση που του επιτρέπει να διακρίνει την υφή και τα αρώματα του ουίσκι κι έτσι του δίνεται η ευκαιρία που ζητούσε για να αλλάξει τη ζωή του.

περισσότερα kles.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ .ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝ.ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ;ΤΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;Η ΕΡΓΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

10/1/14 17:25
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κύριε Δρυβα εσείς είσαστε τίμιος άνθρωπος γιατί πέσατε στην χαβούζα μυρίζω Σκατούζο .Έρχεται σκατομυρωδιά .

10/1/14 17:33
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ,ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ,ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΜΗ; ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ,ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΛΑ.ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ.ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΟΙΝ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ.

10/1/14 17:51
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Οταν εγω παω τροφιμα η ρουχα στο κοιν. παντοπωλειο ,η κοπελλα που υπαρχει μεσα και οΚυριος ο υπευθηνος τα γραφει σε ενα βιβλιο.δηλαδη κρατανε απο οτι καταλαβα ΑΡΧΕΙΑ.στις διαφορες εκδηλωσεις που κανουν στη δημαρχεια ,οπως η σημερινη,η
προχθεσινη ,των περασμενων εβδομαδων,τι γινετε που πανε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ .για να κανετε μερικοι ψηφοθηρια.Συγκεντρωθητε ο καθενας στο ποστο του.γιατι μια το κλεφτει δυο του κλεφτη η τριτη θα ειναι η κακια του μοιρα.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.

10/1/14 18:02
Αφήστε το σχόλιό σας

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή

Ανώνυμος είπε...

Του ΤΖΑΒΕΣ Έφυγε ένα ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ στέλεχος του, και πήρε έναν επιχειρηματία που τον έχει για το καμάρι του τον [ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ] έτσι για να έχει τον κατάλληλο άνθρωπο όταν θάψει τον συνδυασμό του να του κάνει καλή τιμή ,αλλά όπως όλοι ξέρουμε και [Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ] μάλλον δεν θα το ξέρει ,θα πάρει ότι πήραν και οι άλλοι από τα τρία το ακατάλληλο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου