Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αριστερή Παρέμβαση Νέων Σαλαμίνας

Δελτίο Τύπου
Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξόρμηση της Αριστερής Παρέμβασης Σαλαμίνας  (είχε προηγηθεί η πρώτη στις 09/12 στο 1ο και 2ο ΓΕΛ Σαλαμίνας). Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίστηκαν με επίσκεψη στο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας όπου μοιράστηκαν φυλλάδια με σχολιασμό της επικαιρότητας και θεμάτων που αφορούν τους μαθητές. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς μοιράστηκαν περίπου 450 αντίγραφα. Οι νέοι προβληματίστηκαν με τη δραστηριότητα μας με αποτέλεσμα να μην ήταν λίγοι εκείνοι με τους οποίους συζητήσαμε. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει τη δίψα τους για έκφραση και την επιθυμία τους για παρόμοιες πρωτοβουλίες.
Σε ερώτηση μαθητή ʼʼ γιατί το κάνουμε αυτό;ʼʼ, δημοσιεύοντας αυτό το δελτίο τύπου, κάνουμε γνωστή την απάντηση μας: Σε μια εποχή που η εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή δολοφονεί αντιφασίστες, βασανίζει,αλυσοδένει,σκοτώνει μετανάστες και παράλληλα μια αυταρχική κυβέρνηση που, αφού αποτυγχάνει με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να εξαπατήσει και να παραπληροφορήσει τον κόσμο, υιοθετεί βίαιες πρακτικές, δεν είναι δυνατόν εμείς οι νέοι να μην συγκινηθούμε. Με σημαία μας την επιθυμία και τη δυνατότητα να χτίσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε παύουμε να αδιαφορούμε και διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε. Έτσι λοιπόν ονομάζουμε την προσπάθεια αυτή ʽʼΑριστερή Παρέμβαση Νέων Σαλαμίναςʼʼ και δίνουμε το παράδειγμα.
Ποιοι είμαστε:
Η Αριστερή Παρέμβαση Νέων Σαλαμίνας δημιουργήθηκε από νέους που τους δένει η κοινή τους ιδεολογία και η δίψα τους για δράση. Αποτελούμαστε από άτομα ενταγμένα στην ευρύτερη κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά, από νέους που συμμετέχουν στη δημοτική κίνηση Ν.αυ.μαχη.α  και από ανθρώπους ανένταχτους που έψαχναν και βρήκαν μέρος για να εκφραστούν και να ακουστούν. Χωρίς να βάζουμε την υπογραφή μας πουθενά, συμμετέχουμε ενεργά σε εξορμήσεις και εκδηλώσεις συνεργαζόμενοι με άλλες κινήσεις και οργανώσεις πολιτών που πλησιάζουν την ιδεολογία μας.

Είναι καιρός οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να αντιληφθούν την παρουσία μας. Είναι απαραίτητο να καταλάβουν πως το μονοπώλιο που είχαν παύει να υπάρχει. Πλέον υπάρχουμε εμείς προκειμένου να αφυπνίσουμε και να εκφράσουμε τους νέους.
 Είμαστε πολλοί. Θα γίνουμε περισσότεροι.
Προκαλούμε και προσκαλούμε τους νέους να συμμετέχουν μαζί μας.
Έπεται συνέχεια.
Βρείτε μας στο: https://www.facebook.com/LeftNeoiSal

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ.ΝΕΦΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ ΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ Κ….Υ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Απάντηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου