Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά προς τον ΟΑΕΕ σχετικά με την απώλεια δικαιώματος ρύθμισης οφειλών



Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος ΒΕΠ:

 «Ο ΟΑΕΕ πάει να κλείσει τις επιχειρήσεις μία ώρα αρχύτερα!»

·      «Τέτοιες ενέργειες ενέχουν κίνδυνο για τη βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ αφού με τη σειρά της εξαρτάται από τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων»





 Λανθασμένη και επίφοβη για τη βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ -αφού με τη σειρά της εξαρτάται από τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων- χαρακτηρίζει την τακτική που υιοθετείται από τον ΟΑΕΕ για τη ρύθμιση των οφειλών με επιστολή του προς τη Διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Γεωργία Κωτίδου, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος.

Στην επιστολή προς την Πρόεδρο του Ταμείου κι αφού επισημαίνει πως η ρύθμιση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ στηλιτεύει το γεγονός ότι ο ΟΑΕΕ, αντί να δώσει κάποιο περιθώριο σε εκείνους που, έκδηλο είναι για ποιο λόγο, καθυστερούν μόνο για δύο-τρεις μέρες να πληρώσουν δόση και τρέχουσα εισφορά, τους αποκλείει από τη ρύθμιση, επαναφέροντάς τους και στην κλάση, που είχαν πριν από τη ρύθμιση και καλώντας τους να πληρώσουν τις οφειλές, όπως πριν υπαχθούν στη ρύθμιση!

Στην επιστολή, η οποία προκλήθηκε κατόπιν δεκάδων καταγγελιών επιχειρήσεων

- μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΕΠ τονίζεται, μεταξύ άλλων:

«Τα μέλη μας διαμαρτύρονται γιατί παλεύουν να επιβιώσουν και έρχεται το ασφαλιστικό τους Ταμείο να τους κλείσει μία ώρα αρχύτερα. Είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν και να επιβιώσουν αφού η επιβίωσή τους, εξαρτάται απόλυτα από τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους και των παγίων εξόδων τους. Ακόμη, τέτοιες ενέργειες ενέχουν κίνδυνο για τη βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ αφού με τη σειρά της εξαρτάται από τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Σημειώνουμε ότι αναφερόμαστε σε ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να πληρώσουν και αγωνίζονται να συμπληρώσουν το απαιτούμενο ποσόν και ζητούν μόνον κατανόηση και μία μικρή πίστωση χρόνου. Άλλωστε στην όποια ρύθμιση δίνεται το περιθώριο μίας ακόμη ευκαιρίας!    Ελπίζοντας ότι θα επιληφθείτε για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας και θα παρέχετε μία ευκαιρία στους ασφαλισμένους στο ΟΑΕΕ, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ Π.Χ ΦΟΥΡΙΚΗΣ .ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ,ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ,ΣΑΡΕΛΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΑΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΤΖΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΈΓΛΥΦΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΑΡΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΝ . ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βόμβα. μεγατόνων από σημερινό δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", που αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ έχει βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών του 105 δημάρχους, πρώην νομάρχες καi

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του πόθεν έσχες των συγκεκριμένων προσώπων, καθώς έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Αττική
Αρκουδάρης Αριστείδης, πρώην νομάρχης Δυτικής Αττικής
Χρυσός Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας
Μπουραϊμής Δημήτριος, δήμαρχος Ανω Λιοσίων, Φυλής, Ζεφυρίου
Ξύδης Βασίλειος, δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Τζίτζιφας Δημήτριος, πρώην δήμαρχος Μεταμόρφωσης
Γεωργίου Ευάγγελος, Δήμαρχος Σχηματαρίου
Λουϊζος Ιορδάνης, Δήμαρχος Νέας Μάκρης
Δρίκος Γεώργιος, Δήμαρχος Μάνδρας
Γάσπαρος Διονύσιος, πρώην νομάρχης
Καράκας Σωτήριος, πρώην αντινομάρχης
Φιλίππου Πέτρος, Δήμαρχος Σαρωνίδας
Αδάμης Μιχαήλ, αντιδήμαρχος Σαρωνίδας
Φασούλας Παναγιώτης, πρώην δήμαρχος Πειραιά
Πατούλης Γεώργιος, δήμαρχος Αμαρουσίου
Αλούκος Αλέξανδρος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
Τσιτσάνης Γεώργιος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
Ματζουράνης Κωνσταντίνος, πρώην δήμαρχος Αλίμου
Τσαμπαρλής Νικόλαος, πρώην αντιδήμαρχος Αλίμου
Κοσμάς Γεώργιος, αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης
Μπούσουλας Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα
ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Κόκκαλης Γεώργιος, δημοτικός σύμβουλος Σταμάτας
Ρούσος Αγγελος, πρώην δήμαρχος Θήρας, δημοτική επιχείρηση Βέλου με διαχειριστή τον τότε δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Καλές μου κυρίες και κύριοι το ουζάκι του λιμνώνα ο παρτούζος που είναι γιατί έχει χαθεί τι ετοιμάζει ; Μήπως του την πέσανε ; Μάνο μανούλι που είσαι ; Πες αλεύρι ο Αστράκος σε γυρεύει ,σωληνοαρπάχτρα .

Αρχειοθήκη ιστολογίου