Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση / Εκπαίδευση για το κόκκινο σκαθάρι που προσβάλλει τα φοινικοειδή (Rhynchophorus ferrugineus)



Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά διοργανώνει ενημερωτική/εκπαιδευτική συνάντηση για το κόκκινο σκαθάρι (Rhynchophorus ferrugineus) που προσβάλλει τα φοινικοειδή.
Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18-12-1012 στις 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Σπύρος Μπρούσκαρης» (1ος όροφος) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Λουδοβίκου 1,πλατεία Οδησσού, Πειραιάς (σταθμός ηλεκτρικού Πειραιά) .
 Σκοπός της συνάντησης  είναι η εκπαίδευση δημόσιων και ιδιωτικών συνεργείων που διαχειρίζονται φοινικοειδή.

Στην ενημέρωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά στοιχεία για τα φοινικοειδή, τη βιολογία του επιβλαβούς εντόμου, τα συμπτώματα από τα οποία αναγνωρίζονται τα προσβεβλημένα δέντρα, το κλάδεμα και τις κοπές των προσβεβλημένων φοινικοειδών, τις μεθόδους αντιμετώπισης του επιβλαβούς εντόμου καθώς και θέματα που αφορούν την Φυτοϋγειονομική νομοθεσία. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Μπουμπουράκα Ηρακλή (213 1602610, Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της ΠΕ Πειραιά).



                                                                   Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου