Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Κηραλοιφή η ΘεραπευτικήΤο αντισηπτικό αγνό κερί της μέλισσας σε συνδυασμό με το γνήσιο βιολογικό και παρθένο ελαιόλαδο, είναι η κηραλοιφή .Είναι η παραδοσιακή πατροπαράδοτη   κηραλοιφή που χρησιμοποιούσαν αιώνες τώρα οι προγονοί μας.Χρήσιμη και θεραπευτική σε κάθε δερματοπάθεια. Παρασκευάζετε από αγνό αντισηπτικό κερί μέλισσας και παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, δεν περιέχει ούτε χημικές ούτε τοξικές ουσίες, τίποτα πρόσθετο εντελώς αγνή παραδοσιακή.


  Κάποιες από τις θεραπευτικές της ιδιότητες είναι ενάντια της χρόνιας μαστίτιδας, του εκζέματος, των εγκαυμάτων, της δερματίτιδας. Ακόμη, συγκάματα, σκασίματα, κοψίματα, μυϊκούς πόνους, μυκητιάσεις, σκασμένα χείλη, μασάζ, ακμή, αποτελεσματικότατη στην ξηροδερμία, και άλλες πολλές παθήσεις του δέρματος. Επίσης  χρησιμοποιείτε  ιδιαιτέρα από αλλεργικά άτομα που δεν μπορούν  να  χρησιμοποιήσουν  καμιά  άλλη  κρέμα του εμπορίου, γι αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε την κηραλοιφή εντελώς αγνή παραδοσιακή, έτσι μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι άφοβα.
Εάν την κηραλοιφή την προορίζουμε για εγκαύματα ή ευαίσθητες επιδερμίδες πχ μωρά, πληγωμένες θηλές από θηλασμό, δεν χρησιμοποιούμε κανένα πρόσθετο υλικό. 

Για τα μωρά θεωρείται ότι καλύτερο όταν είναι εντελώς αγνή όπως είναι αυτή που σας προσφέρουμε.
  Παρασκευάζουμε την αυθεντική φυσική κηραλοιφή με τον παραδοσιακό τρόπο και με τα αγνότερα υλικά το αντισηπτικό αγνό κερί της μέλισσας, και  το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο.

Εργαστήριο χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου
 και κηραλοιφών.
ΘΕΟΧΑΡΗ
Τηλ. 210-4655166    Κιν. 6909669462

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου