Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Όλοι στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σ. Υ. Π. Α.
Ταχ. Δ/νση: Λ. Κηφισίας 125-127, 115 24, Αθήνα, τηλ. & Fαχ: 2106981767
Αθήνα, 13 Νοέμβρη 2013
Όλοι στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Πέμπτη,
14 Νοεμβρίου 2013, από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
βρισκόμαστε μπροστά στο δεύτερο κύμα κινητικότητας – απόλυσης. Έως το τέλος του χρόνου 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Στα πλαίσια της έντασης της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τρόικας, Από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ετοιμάζονται λίστες


Από παντού έρχεται η πληροφορία ότι σ’ αυτό το κύμα διαθεσιμότητας περίπου 5.000 εργαζόμενοι θα προκύψουν από τους ΟΤΑ. Γι’ αυτό χρειάζεται ενδυνάμωση του αγώνα και συμμετοχή ενάντια στα παλιά και νέα βάρβαρα μέτρα.

•Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας – κινητικότητας που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.

•Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης να ποινικοποιήσει τους αγώνες, το δικαίωμα της απεργίας, θέτοντας σε υποχρεωτική αργία, όσους υπάλληλους των ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν «αυτοαπογράφησαν» καθώς απεργούσαν.

ΤΟ Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΠΑΠΑΡΑ ΤΑΜΗΛΟ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΣΎΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230δις.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΡΑΓΙΑ.ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΘΕΛΕΙ.ΦΥΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


οι τραπεζες ειναι με (οι)παλιοβλαχε

Αρχειοθήκη ιστολογίου