Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού



 Στα πλαίσια της έναρξης της οργανωτικής λειτουργίας του συνδυασμού του,  ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συνομίλησε με πάνω από 40 υποψηφίους του σε μια πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της παράταξης την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της επανεγκαθίδρυσης ενός πολιτικού πολιτισμού, που θα επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την υιοθέτηση των καλύτερων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου. Την αναγκαιότητα αυτή, όπως δήλωσε, ιεράρχησε στο προφίλ του συνδυασμού που θέλησε να δημιουργήσει, διευκρινίζοντας ότι αναζήτησε στελέχη τα οποία δεν θα λειτουργήσουν στη λογική των ύβρεων και των στείρων αντιπαραθέσεων, που μόνο καλό δεν κάνουν στον τόπο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν μια δημοτική αρχή να δώσει προτεραιότητα στην κοινωνία και στις πρωτοβουλίες εκείνες που θα ανακουφίσουν το δημότη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια την κρίση που βιώνει και δίνοντάς του προοπτική για το μέλλον. Υπό την έννοια αυτή, τόνισε, εκείνο που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας πάνω στο νησί. «Υπάρχει ο τρόπος» δήλωσε «έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα Σελήνια και μπορεί να δοκιμαστεί και στη Σαλαμίνα».  
Τονίστηκε ακόμη το τεράστιο πρόβλημα της αποψίλωσης της Σαλαμίνας από δημόσιες υπηρεσίες, με αποκορύφωμα την απομάκρυνση της Εφορίας, γεγονός που υποχρεώνει χιλιάδες κατοίκους του δήμου μας να μεταβαίνουν καθημερινά στον Πειραιά για υποθέσεις τους ή να ταλαιπωρούνται σε ατέλειωτες ουρές (ΔΕΗ, Ταχυδρομείο).
Στη συνέχεια ο κ. Τραυλός συνομίλησε με τους υποψηφίους του και ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω στις προτάσεις και την οργανωτική δομή του συνδυασμού.  Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν πως η επόμενη μέρα στο Δήμο θα απαιτήσει το τρίπτυχο ικανότητα - γνώση – εμπειρία, σε συνδυασμό με μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά, ώστε να μπουν σε μια τροχιά επίλυσης τα δεκάδες προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους δημότες.  
Τα γραφεία της «Ενωτικής Κίνησης» λειτουργούν πλέον καθημερινά 7-10μ.μ.
Διεύθυνση: Λ. Ιπποκράτους 198 (κεντρική διασταύρωση), τηλ. επικ. 210 4654 572



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

εισαι και πολυυυυ μεγαλο αρχιδι

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩ ΧΕΖΩΣΑΣΤΕ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μάριε παρτους τα πάσα,μην ακούς τίποτα πρώτος και με την πρώτη !

Ανώνυμος είπε...

oi dimarxoi ton ergon ksana konta mas.!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου