Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΘΥΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου –Δραπετσώνας
«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Η χθεσινή δολοφονία του νέου συνδημότη μας στο Κερατσίνι από τους γνωστούς άνανδρους φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μας συγκλονίζει, μας προβληματίζει και μας αγανακτεί.
 
Την καταδικάζουμε απερίφραστα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και ζητάμε από όλες τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές δυνάμεις,από όλες τις συνδικαλιστικές και επαγγελματικές ενώσεις, από κάθε φορέα να την καταδικάσει καθαρά και να ενώσει την φωνή του σε ένα ποτάμι καταδίκης και απομόνωσης των νεοναζιστών που αποθρασύνονται όλο και περισσότερο .
 
Πριν λίγες μέρες ήταν η επίθεση στο Πέραμα. Το Σαββατοκύριακο ανατριχιάσαμε με τις εικόνες των νοσταλγών των ναζί στον Μελιγαλά .Χθες ζήσαμε μια δολοφονία ! Πρώτα εμφανίζονταν «υπερασπιστές της φυλής από τους μετανάστες». Σήμερα σκοτώνουν πολιτικούς αντιπάλους . Αύριο ;
Το ποτήρι ξεχείλισε .
Κανένας δεν δικαιούται να « μην ξέρει », να δικαιολογεί, να μην αντιδρά.
Κανένας δεν μπορεί να συγκαλύπτει ή να κρατάει ισορροπίες .
’Όλοι οφείλουμε να πάρουμε τις ευθύνες μας .
Ας αντιδράσουμε όλοι μαζί. Όταν δολοφονούνται άνθρωποι δίπλα μας, καμία απάθεια δεν συγχωρείται. Η ανοχή είναι πια  συνενοχή. Η μαζική, ενωτική πολιτική και κοινωνική καταδίκη θα τους αφαιρέσει το οξυγόνο που πολιτικά αναπνέουν.
Ταυτόχρονα απαιτούμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι της χθεσινής δολοφονίας, αλλά και της εγκληματικής επίθεσης στο Πέραμα. Τονίζουμε όμως ότι όλα όσα ζούμε τελευταία, φέρνουν ξανά δραματικά στην επικαιρότητα την πρόταση για να κηρυχθεί παράνομη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμία λαϊκή ετυμηγορία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για ανοικτά εγκληματική, δολοφονική δράση κανενός .
18-9-2013
 
Για την Δημοτική Κίνηση "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι πουτανες των χυσοπουστιδων οι μανες

Ανώνυμος είπε...

Η ανοχή της κοινωνίας αποθράσυνε τα εν λόγο σκουλήκια και ανεγκέφαλους οπαδούς τους, φτάνει ως εδώ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου