Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε σήμερα το απόγευμα στις 7+30μμ στο γηπεδάκι της παραλίας η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των άλλων και ο πρώην δήμαρχος Αμπελακίων και υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας Μάριος Τραυλός, ο πρώην δήμαρχος Σαλαμίνας και υπ. Δήμαρχος Σπύρος Σοφράς, ο πρ. δήμαρχος Θανάσης Μακρής, ο υπ. Δήμαρχος Όμηρος Παπασάββας, η κυρία Ρούλα Νάννου, ο περιφερικός σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης πρ. Αντιδήμαρχος Αμπελακίων Άκης Μητσόπουλος, η εκπρόσωπος του δήμου Μαρία Μίχα, η δημοτική σύμβουλος Αθηνά Μεαγκώφ, πλήθος φίλων οπαδών και γονέων.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο σημερινός δήμαρχος.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αιαντα κύριος Τάσος Λουκάς, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους συνεργάτες του, το τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς και όλους τους γονείς και τους χορηγούς.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ .??? Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ε????

Ανώνυμος είπε...

aias aias aias aias aias aias

Ανώνυμος είπε...

3:39 δίκιο έχει ο ανατροπέας γιατί κάτι σκαμπάζει αυτός. Τη Ρούλα δεν την αποκαλεί υποψήφια δήμαρχο γιατί ξέρει ότι ο κόσμος την έχει επιλέξει για δήμαρχο από τώρα. Υποψήφιους δημάρχους αποκαλεί όλους τους άλλους που θα παραμείνουν με τον τίτλο του υποψήφιου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου