Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Β. Αστράκου

Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του αναπληρωτή δημάρχου Β. Αστράκου, την οποία κατέθεσε πριν λίγη ώρα στο δήμαρχο. Στη δήλωσή του ο Β. Αστράκος εξηγεί με λίγα λόγια τους λόγους που τον αναγκάζουν να παραιτηθεί και να παραμείνει πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, εστιάζοντας στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του συνδυασμού, με αφορμή το ‘ξεπούλημα’ -όπως το αναφέρει και πάλι- της δημοτικής περιουσίας, ενν. την παραχώρηση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ. Σαλαμίνα, 02/08/2013 Προς: Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ιωάννη Τσαβαρή ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Κύριε Δήμαρχε Ιωάννη Τσαβαρή, Λόγω του ότι δεν τηρήσατε το πλαίσιο συνεργασίας που είχαμε συμφωνήσει και λειτουργείτε πέρα από το πρόγραμμα που δεσμευτήκατε στο λαό της Σαλαμίνας, ο οποίος μας εξέλεξε ως ομάδα, και όχι μόνο εσάς, για να διοικήσουμε το Δήμο και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά του, Με λύπη σας δηλώνω ότι διαχωρίζω τη θέση μου από εσάς και δε θέλω να ανήκω πια σε αυτήν την πλειοψηφία, διότι εκχωρεί αρμοδιότητες του Δήμου σε άλλους φορείς και ξεπουλά τη δημοτική περιουσία. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος ο νεος αντιδήμαρχος,από πούνε το πανάκι;απ αυτό το κομματάκι, λέγαν οι παλιές κουλουριωτισες.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητα μαριδοτσαβαρο-παπαγαλακια
Σας τσουζει πολυ γιατι ο Αστρακος θελετε δεν θελετε ειναι ενα κεφαλαιο για τη Σαλαμινα, ε! και οι 1200 ψηφοι που κουβαλαει δεν ειναι και λιγοι ε;
Ο μικρος Γιαννακης αποδειχτηκε ακομα μια φορα μικρουτσικος, θα ειχε την ευκαιρια να κανει αυτο που δεν εκανε ο Σοφρας σε αυτον και εχασε της εκλογες.
Τελικα αποδειχτηκε λιγοτερος και μικροτερος πολιτικα ακομα και απο τον εντελως ασχετο και απειρο Σοφρα.
ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Στο χα πει... στο χα πει Ρουλίτσα μου που λέει και το άσμα. Δεν σε θέλει κορίτσι μου ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος-δράκουλας.
ένα θα σου πω και βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου.
Αστράκος και Κόγιας κατεβαίνουν μαζί στον ίδιο συνδυασμό και ένας από τους δύο είναι επικεφαλής. Εγώ ξέρω ποιος από τους δυο αλλά δεν στον λέω ακόμα. Ακολουθούν και άλλοι δύο από τον Τσαβαρή.
Εγκέφαλος και ενορχηστρωτής ο Βασιλάκης.(Τι χες Γιάννη τι χα πάντα).
Δήμαρχος ξανά: Γιάννης Τσαβαρής
ΥΓ: Συγνώμη που σε στενοχωρώ νυχτιάτικα αλλά αυτή είναι η αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Μία απορία έχω κ. Θεοχάρη.

Γιατί κανένα μέσο επικοινωνίας δεν ανέφερε τίποτα για την είδηση παραίτησης του κ. Αστράκου;

Η αλήθεια είναι όλα τα μπλογκς του Πειραιά το έμαθαν αλλά αβαβά την έκαναν την είδηση.
Ο Γιάννης εξουσιάζει και σε αυτά Χρήστο μου. Ψάξε και θα το δεις μόνος σου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου