Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Όταν έχεις θράσος χιλίων πιθήκων!



Στο αγαπημένο του σπορ, να κάνει το μαύρο – άσπρο επιδίδεται ξανά ο κ. Τσαβαρής, στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε προ ημερών, για το θέμα της αγοράς του οικοπέδου, για το Δημοτικό Σχολείο των Σεληνίων. Τώρα «θυμήθηκε» ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο πάσχει νομικά, αφού πρώτα, «βούιξε» όλη η Σαλαμίνα με τα καμώματα του.
Δεν τον απασχολεί που ο Δήμος ετοιμαζόταν να αγοράσει ένα οικόπεδο που πάσχουν οι τίτλοι του αλλά τον απασχολεί που ο Μάριος Τραυλός έκανε το πρέπον, δημοσιοποίησε το πρόβλημα δηλαδή, και προστάτευσε έτσι τα συμφέροντα του Δήμου. Το μόνο πρόβλημα του κ. Τσαβαρή, είναι ποιος το είπε … πρώτος.
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο κ. Τσαβαρής, έρχεται τώρα, πετώντας λάσπη και με απύθμενο θράσος, να μας πει τάχα, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν εκ των υστέρων, και μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε περισσότερο λεπτομερή έλεγχο και «ανακάλυψαν» ενόψει της κατάρτισης των οριστικών συμβολαίων, τα προβλήματα που έχει το οικόπεδο, οπότε δεν είναι δυνατή η αγορά του.
ΟΜΟΛΟΓΕΙ δηλαδή το καταστροφικό αποτέλεσμα των έωλων μεθοδεύσεων του.
Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής, και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα μαθητούδια των Σεληνίων, που με τις πολιτικάντικες μεθοδεύσεις του και τα κούφια του λόγια, έγινε η αιτία να παραμένουν στο παλιό, απαρχαιωμένο και ακατάλληλο κτήριο, χάνοντας τα εξασφαλισμένα με προγραμματική σύμβαση από τον ΟΣΚ χρήματα (1,6 εκ. ευρώ), για την κατασκευή μοντέρνου κτηρίου (πράσινης τεχνολογίας & ενεργειακής κλάσης Α), πετώντας στα … σκουπίδια, προσπάθειες πολλών ετών.

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το Δημοτικό Συμβούλιο που παραπλάνησε διπλά, εκμαιεύοντας δύο μη σύννομες αποφάσεις (που ήδη έχουν ακυρωθεί, βέβαια), αφού δεν προϋπήρχε η έγκριση της Ειδικής Επιτροπής που προβλέπει ο νόμος αλλά και το οικόπεδο από μόνο του ήταν ακατάλληλο, λόγω νομικών και κυρίως πολεοδομικών παραβάσεων και παρόλα αυτά το πρότεινε ως το … «μοναδικό κατάλληλο».
Θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Τσαβαρής και να ζητήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την Σαλαμίνα, που χρησιμοποιώντας, εν γνώσει της αναλήθειας τους, τις δηλώσεις εκείνου του άσχετου, αναξιόπιστου και εν τέλει ανεκδιήγητου Μαγκριώτη, έπαιξε πολιτικάντικα παιχνίδια σε βάρος του τόπου, αντί να αξιοποιήσει το ώριμο έργο (και την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση) που παρέλαβε από τον τέως Δήμαρχο Αμπελακίων Μάριο Τραυλό, χάνοντας τελικά τα χρήματα από τον Ο.Σ.Κ.
Τώρα ζητάει και τα … ρέστα; Αλλά επ΄αυτού, να δούμε τι θέση θα πάρει η Δικαιοσύνη, όπου έχει παραπεμφθεί ήδη η υπόθεση αυτή.
Τα Σελήνια, με τις άστοχες μεθοδεύσεις του κ. Τσαβαρή, έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα σύγχρονο «πράσινο» κτήριο για το Δημοτικό Σχολείο, που σήμερα θα είχε περατωθεί αν ο κ. Τσαβαρής δεν ήταν απλός πολιτικάντης, που τον ενδιαφέρει μόνο η άγρα ψήφων με κάθε τρόπο.
Με μια ανακοίνωση, που είναι για γέλια και για κλάματα, ο κ. Τσαβαρής συνεχίζει την προσπάθεια, που έχει αρχίσει καιρό τώρα, να μας πείσει ότι η αγορά του οικοπέδου ήταν … «δωρεά» για τον Δήμο. Η εξέλιξη όμως του θέματος, απέδειξε τι είδους «δωρεά» θα ήταν αυτή.
Mια υπενθύμιση: Κρείττον το … σφραγίζειν το στόμα σου, του γίγνεσθαι … ρεζίλι.


Από το γραφείο Τύπου
της Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας
υποψήφιος  Δήμαρχος Μάριος Τραυλός



ΥΓ 1. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η θεωρία του κ. Τσαβαρή, ότι κάθε Δήμαρχος ή Κοινοτάρχης μπορεί να διεισδύει στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και να αντιποιείται το θεσμό του Συμβολαιογράφου. Γιατί δεν το κάνει και ο ίδιος;

ΥΓ 2. Τα παιχνίδια με τα συμφέροντα ενός τόπου, έχουν και τα όρια τους. Όταν τα ξεπερνάς, γίνεσαι επικίνδυνος και για τον τόπο αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΥΓ 3. «Μωραίνει ο Θεός, ον βούλεται απωλέσει».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Θεοχάρη έχεις δίκιο, εδώ σε αυτό το μπλοκ δεν υπάρχουν παράσιτα και πληρωμένοι σχολιογραφία όπως στα αλα ανώνυμα μπλοκ, γι αυτό που έχεις καταφέρει σου αξίζουν συγχαρητήρια.
Όπου αλλού πας να διαβάσεις κάτι θα δεις και τον κάθε πληρωμένο πληκρολόγο να γράφει ένα σωρό άσχετα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ, ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ!!!!ΜΑΝΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΙΤΟ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΣ!!!! ΣΩΣΤΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΜΒΑΙΝΕΙ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου