Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μάριος Τραυλός: Συνέντευξη Τύπου και επίσημη ανακοίνωση

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε χθες το απόγευμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό Τύπο στα γραφεία της «Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας» ο Μάριος Τραυλός.  
Στη συνέντευξη παρευρίσκονταν ακόμη φίλοι και συνεργάτες του, ο πρ. Δήμαρχος Σαλαμίνας Θανάσης Μακρής, ο πρ. αντιδήμαρχος Αμπελακίων Άκης Μητσόπουλος, ο τ. πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου Γιάννης Μπούτσης και πολλά νέα πρόσωπα που πλαισιώνουν το συνδυασμό.
Ο κ. Τραυλός, στην ανακοίνωσή του απέφυγε να μπει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και  επικεντρώθηκε στους άξονες συμπεριφοράς και λειτουργίας από τη στιγμή που θα αναλάβει το Δήμο, οι οποίοι είναι:
1.      Πόρτες ανοιχτές -κι όχι κλειδαμπαρωμένες- σε κάθε συμπολίτη μας.
2.      Δραστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση του Δήμου
3.      Αλλαγή ύφους και χαρακτήρα  στη διοίκηση και τη συμπεριφορά
4.      Ισονομία – Ίση μεταχείριση των εργαζομένων και των συμπολιτών μας, πέρα κι έξω από κομματικές ταμπέλες
5.      Ανάπτυξη με αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων
6.       Κοινωνικές πρωτοβουλίες με προτεραιότητα τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Στο τελευταίο αυτό σημείο ο κ. Τραυλός στάθηκε ιδιαίτερα, τονίζοντας πως υπάρχει τρόπος να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στο νησί, χωρίς να ανοίξει άλλο τα χαρτιά του. «Η συνταγή είναι δοκιμασμένη», είπε «όταν ήμουν Κοινοτάρχης, έχει γίνει σήμερα ξανά επίκαιρη και μπορεί να εφαρμοστεί ξανά»

«Η μέχρι τώρα 24χρονη παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει ένα είδος εχέγγυο, γιατί έχω δώσει εξετάσεις κι έχω αποδείξει την αξιοπιστία πράξεων και έργων», είπε. Και κατέληξε « Όλοι είναι δεκτοί στη νέα μου αυτή ενωτική κίνηση, αρκεί να αγαπάνε αυτόν τον τόπο και τα παιδιά τους».
Στη συνέχεια ο κ. Τραυλός απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.
Στο αναμενόμενο ερώτημα τι τον έκανε να ασχοληθεί και να κατέλθει εκ νέου σε εκλογές, ο τ. δήμαρχος Αμπελακίων  αναφέρθηκε στις συγκυρίες, στην παρότρυνση πολιτικών φίλων του (εδώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Θ. Μακρή, τονίζοντας ότι τον θεωρεί έναν από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους) και κατέληξε ζητώντας συγνώμη για τις λάθος επιλογές του το 2010.  
Με τη σειρά του ο κ. Μακρής, παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ενώπιον όλων ότι  στο συνδυασμό συμμετέχει, θεωρώντας ότι η συμμετοχή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου