Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Καίτη Αγγουράκη

Ανεξαρτητοποιήθηκε και η τ. πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας  Καίτη Αγγουράκη. Με επιστολή της στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα το μεσημέρι, η κ. Αγγουράκη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το συνδυασμό  «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» και να παραμείνει ανεξάρτητη κοινοτική σύμβουλος.
 Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Αγγουράκη, επέμεινε στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, οι οποίες περιέχουν σαφείς αιχμές για την παράταξη του νυν δημάρχου και, βέβαια, μεγάλη δόση απογοήτευσης:
   “Ένιωθα από καιρό την ανάγκη να απέχω από το συγκεκριμένο παραταξιακό γίγνεσθαι. Ένιωθα ότι δεν ανήκω σε αυτή την παραταξιακή οικογένεια, διότι δεν αισθάνθηκα ποτέ την αλληλεγγύη και την σύμπνοια που έπρεπε να υπάρχει.
Δεν εκτιμήθηκαν ποτέ από τη συγκεκριμένη παράταξη αυτά που με διέπουν και παραταξιακά και κατ’ επάγγελμα. Δεν έβρισκα ανταπόκριση στα όσα είχα οραματιστεί για τον τόπο μας. Θα εξακολουθήσω να εργάζομαι για το συμφέρον των συμπολιτών μας και το καλό του νησιού μας. Είμαι και παραμένω αιρετή κοινοτική σύμβουλος, απλώς από σήμερα είμαι ανεξάρτητη“.
 Μετά τις παραιτήσεις το καλοκαίρι του τότε προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Γιάννη Μπούτση και πριν λίγους μήνες της Κοινοτικής Συμβούλου Σεληνίων Νίνας Σταματίου, η παραίτηση τώρα της κ. Αγγουράκη, που στις εκλογές του 2010 φάνηκε να απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης από το εκλογικό σώμα, δείχνει ότι το ρήγμα στο στρατόπεδο του σημερινού δημάρχου βαθαίνει επικίνδυνα.
 Φήμες μιλούν και για έτερη αποχώρηση τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι ήδη γνωστές οι καθημερινές διενέξεις ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, που έχουν οδηγήσει πολλούς – ακόμη και στενούς συνεργάτες του δημάρχου -  στην προσπάθεια αναζήτησης άλλης πολιτικής στέγης.  



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι γύρευε η «αλεπού» στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο;
Σάββατο μεσημέρι, 2:30 μια απίστευτη παρέα κάνει την εμφάνιση της για να γιορτάσει τα επινίκια στο κέντρο Porto Leone.
Αρχηγού παρόντος (Τσάβες) υπαρχηγού Παπαθεοχάρη, το κερασάκι της τούρτας η Τίνα που πάει με όλα, ο σοφέρ και τσάτσος του δημάρχου Μπερής και φυσικά οι αδελφοί Καραμαζόφ (πανταχού παρόντες ακόμα και στις φετινές αναθέσεις των παραλιών) γεια σου ρε Τίνα πατριώτισσα. Για την σωτηρία της πατρίδας ρε γαμώτο.
Πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της «ανάθεσης» του Φλαμίνγκο γιόρτασαν μέχρι αργά την επιτυχία τους.
Αισθητή η απουσία του «δεξιού τρομάρα του» μπροστινού της υπόθεσης που για λόγους δεοντολογίας» δεν εμφανίστηκε αν και οι πληροφορίες τον θέλουν υποψήφιο με τον Τσάβες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου