Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΒΑΓΔΑΤΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα το πρωί όταν στις 10.00 σημειώθηκε τρομακτική έκρηξη πιθανόν από διαρροή προπανίου στην ταβέρνα Κουρουλιμπιζα που βρίσκετε ακριβώς απέναντι από τον Ι.Ναο του Αγ. Δημητρίου.
Τη στιγμή της έκρηξης στο εσωτερικό του Ναού βρισκόντουσαν πάνω από 100 άτομα που μετά από περίπου 10 λεπτά θα μετέβαιναν στο πνευματικό κέντρο για να χαιρετήσουν για ένα μνημόσυνο .Το κτίριο της Κουρουλιμπιζας έχει ισοπεδωθεί τελείως και ζημίες έχουν υποστεί σπίτια και καταστήματα σε απόσταση έως και 100 μέτρων.
Ξύλα,πέτρες,κεραμίδια έχουν διασκορπιστεί σε όλους τους δρόμους και τις ταράτσες των σπιτιών .Γεγονός είναι ότι αν η έκρηξη είχε γίνει 15 λεπτά αργότερα αυτή τη στιγμή θα μιλάγαμε για νεκρούς ,σημαντικό  επίσης είναι ότι και οι πιστοί που βρισκόντουσαν εντός του ιερού Ναού αλλά και και κανένας άλλος εκτός από μια γυναίκα που τραυματίστηκε ελαφρά δεν έπαθαν τίποτα.











2 σχόλια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. είπε...

Τελικώς και όπως εξελείχθησαν τα πράγματα, " είχαμε άγιο".
Άγιο και μάλιστα περιοπής.Τον Άγιο Δημήτριο, τον " Μυροβλήτη ".
Πολλοί στην Σαλαμίνα μιλούν για "θαύμα" και σταυροκοποιούνται.
Μια απλή σύμπτωση που έγινε "θαύμα".
Το δυστύχημα είναι ότι, η άποψη περί θαύματος, δεν είναι μιάς μικρής μειο-
ψηφίας,αλλά της πλειοψηφίας των κα-
τοίκων της Σαλαμίνας.
Φαίνεται ότι, η ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε κάτι είναι τόσο μεγάλη, ώστε, μια απλή σύμπτωση να την αναγάγουν σε "θαύμα".

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΟΜΩΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ!!!ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΚΑ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου