Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ομιλείτε ελληνικά!

Γραφείο Τύπου Δήμου Σαλαμίνας: Μήπως κάποιος πρέπει να τους μάθει ελληνικά; Συντακτικό; Γραμματική; Και χιλιομετρικές αποστάσεις του νησιού;
Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το κάτωθι δελτίο Τύπου που δημοσιεύουμε αυτούσιο και να πεθάνετε από τα γέλια (ή τα κλάματα)!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2013

                             12  Μαρτίου 2013

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «Ο ΠΡΩΤΕΑΣ», ο Δήμος Σαλαμίνας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας συνδιοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    Ορεινής Ποδηλασίας 2013 “MARATHON”, το πρωινό της Κυριακής στις 10 Μαρτίου.
Ο αγώνας σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε πτυχή της διοργάνωσης. Ο στόχος του αγώνα επιτεύχθηκε. Περίπου εκατόν πενήντα αναβάτες συναγωνίστηκαν, αθλήθηκαν με το ποδήλατο τους κάνοντας την διαδρομή των 75 χιλιομέτρων από το Δημαρχείο Σαλαμίνας (εκκίνηση) Κανάκια (τερματισμός) προσφέροντας μια διαφορετική ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, η Γενική Γραμματέα του Δήμου κ. Καραγιάννη Λούλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κόγιας, μέλη, φίλοι και υποστηρικτές του Ποδηλατικού Ομίλου που έδειξαν να συμμερίζονται την διάχυτη επιθυμία για περαιτέρω ανάπτυξη του δημοφιλούς μέσου αλλά και του αθλήματος της ποδηλασίας. δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης, αλλά και αρωγός εκ μέρους του δήμου  
 Στις δύο κατηγορίες Ανδρών και γυναικών που πρώτευσαν, δόθηκαν έπαθλα, μετάλλια και πλακέτες.
Ανδρών: Πρώτος στον τερματισμό ο Περικλής Ηλίας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2013 από τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΚΡΟΝΟΣ»).
              Δεύτερη θέση: Αντωνιάδης Δημήτριος (Ποδηλατικός Όμιλος «Μαχητές Πεύκων» Θες/νίκης).
               Τρίτη Θέση: Νίλας Γεώργιος (Ποδηλατικός Όμιλος «ΑΙΟΛΟΣ» από Μύκονο).

 Στην κατηγορία των Γυναικών τερμάτισαν: Στην πρώτη θέση Πλεσιώτη Δήμητρα Α.Σ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2013, στην δεύτερη η
Τβιςς Σαμπρίνα ΠΑΝΕΡΥΘΡΑϊΚΟΣ Γ.Σ Αθήνας στην τρίτη θέση Μούκα Ειρήνη  Α.Ο ΘΗΣΕΑΣ  .

Τη βράβευση των αθλητών έκανε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής  και η Γ. Γραμματέα του Δήμου κ. Καραγιάννη Λούλα.
                              
 Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας
συνημμένη Φώτο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι Ελληνικα ρε Ανατροπεα αφου ζουμε στην εποχη του Στουρναρα....

Ανώνυμος είπε...

arxonta des to shmerino deltio typoy gia thn eydap, den pezete me tipota,oykraneza na toy ta grafei?

ntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ενας φίλος είπε...

Το μόνο που είναι σωστό είναι τα χιλιόμετρα της διαδρομής, καθώς έγιναν δύο γύροι των 32 χιλιομέτρων ορεινής διαδρομής (Σταυρός - κεραίες - Κανάκια - Πυργιακόνι - Σατερλί - Μαρούδι - Γκίνανι - Ντάρνιζα - Σταυρός) συν τα περίπου 11 χιλιόμετρα από το Δημαρχείο μέχρι το Σταυρό. Για τα υπόλοιπα έχετε απόλυτο δίκιο.

ο ίδιος φίλος είπε...

Και κάτι ακόμα πολύ σοβαρό:
Λέει το δeλτίο Τύπου: "Περίπου εκατόν πενήντα αναβάτες συναγωνίστηκαν, αθλήθηκαν με το ποδήλατο τους κάνοντας την διαδρομή των 75 χιλιομέτρων από το Δημαρχείο Σαλαμίνας (εκκίνηση) – Κανάκια (τερματισμός) προσφέροντας μια διαφορετική ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!"

Ρε παιδιά πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ήταν και μάλιστα με τη συμμετοχή αθλητών παγκοσμίου κύρους, όχι παιδική χαρά. Όσο για τους ... αναβάτες, η λέξη "ποδηλάτης" σας λέει τίποτα?

Αρχειοθήκη ιστολογίου