Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

Ο χρόνος που επέλεξε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά να παρέμβει στα παμπειραϊκά Πρωταθλήματα και στους διαιτητές μας με αυτόν  τον απαράδεκτο αντιθεσμικό και βλαπτικό, για το πειραϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο μας, τρόπο δεν μας εκπλήσσει!
Αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί, ούτε θέλει να κατανοήσει τις καθημερινές αλλαγές που συντελούνται στο ποδόσφαιρο και με τα γραφόμενα του δείχνει την απόσταση του από το αναγκαίο και ποιοτικό ποδοσφαιρικό αύριο,  αποδεικνύοντας  ποιους στόχους εξακολουθεί και θέλει να υπηρετεί.
Αποδεικνύεται επίσης ότι ορισμένοι, προσκολλημένοι στο χθες, αναπολούν ακόμη το ποδοσφαιρικό παρελθόν και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν το σημερινό διεθνές, εθνικό και τοπικό ποδοσφαιρικό τοπίο και τους κανόνες του.
Δυστυχώς όμως γι΄ αυτούς η γνωστή πλέον  συνήθης πρακτική τους δείχνει ξεκάθαρα τις σημερινές προθέσεις τους να βλάψουν την εικόνα, την εργασία και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση της παμπειραϊκής διαιτησίας, την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν.
Φαίνεται δε, εκτός των άλλων, ότι η σημερινή ποδοσφαιρική εξέλιξη τους εγκλωβίζει στο περιβάλλον των χθεσινών δικών τους φαντασιώσεων.
Το ελπιδοφόρο όμως είναι ότι στον παμπειραϊκό ποδοσφαιρικό Πειραιά, από την Αίγινα έως τις Τζιτζιφιές, γνωριζόμαστε όλοι καλά! και για τον καθένα είναι γνωστό  αν θα παραμένει στο παρελθόν του ή δικαιούται να έχει αξιόπιστο σημερινό ποδοσφαιρικό λόγο και πολύ περισσότερο μελλοντικό ρόλο για τις ανάγκες του ποδοσφαίρου που προσδοκούν και θέλουν τα σωματεία και η κοινωνία μας.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. θα εξακολουθήσει αταλάντευτα, ανόθευτα και ανυποχώρητα να εργάζεται μαζί με τα σωματεία μας για ότι χρήσιμο χρειάζονται οι διοργανώσεις μας και υπηρετεί  και την ποιοτική αναβάθμιση της παμπειραϊκής διαιτησίας.
Ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς έχει και νου και γνώση.



Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου