Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί στην Εφορία (ΔΟΥ) Σαλαμίνας.

ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συλλογικότητες από διάφορες περιοχές της Αττικής (6ο διαμέρισμα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Εξάρχεια-Νεάπολη-Μουσείο, Ίλιον, Καματερό, Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη,  Μοσχάτο, Πευκάκια-Περισσός,  Ν. Σμύρνη,  Πατήσια, Πέραμα, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σεπόλια κ.α.) καθώς και οι Επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω», που συμμετέχουν στην επιτροπή 3ΔΕΝ ("ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ") όρισαν την Πέμπτη 14/2 ως μέρα κοινής δράσης και προγραμματίζουν συγκεντρώσεις έξω από τις τοπικές εφορίες.
Σκοπός της κινητοποίησης είναι η διαμαρτυρία για τα χαράτσια, τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων και τα κυβερνητικά σχέδια για ένταση της αφαίμαξης.
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν έξω από τις ΔΟΥ Α' Αθηνών, Αγ. Αναργύρων, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δ’ Αθηνών, Ε' Πειραιά, ΙΔ' Αθηνών, ΙΘ' Αθηνών, Μενιδίου, Ν. Ιωνίας, Ν. Σμύρνης, Παλλήνης, Σαλαμίνας το πρωί της Πέμπτης. 
 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και στις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά, αποκρούουμε τις απειλές και την κυβερνητική επιχείρηση εκφοβισμού από κυβέρνηση και ΜΜΕ για κατασχέσεις.
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου