Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εγώ και η οικογένειά μου, από καρδιάς τον κ. Ιωάννη Τσαβαρή,  , για τα καλά του λόγια που αποπνέουν τα ειλικρινή του αισθήματα, το σεβασμό  και τη βαθιά ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει. Άξια συγχαρητηρίων  επίσης είναι το Ύφος ,το Ήθος , οι Χαρακτηρισμοί και η Φιλαλήθειά του, στην πολιτική αντιπαράθεση.
 Μπορεί να είναι σίγουρος ο αγαπητός φίλος πως κι από πλευράς μας θα κάνουμε τα πάντα για να του επιλύσουμε όλες τις απορίες του. Πάντα στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο.
Του εύχομαι   Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Ειρήνη και Ηρεμία.
Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ
 Υ.Γ.  Ευχαριστώ φυσικά τον  κ. Τσαβαρή που  προβλέπει ότι θα είμαι και πάλι Δήμαρχος. Όμως  οι συμπατριώτες  μας δε νομίζω ότι έχουν  την πολυτέλεια να ασχολούνται διαρκώς  με τέτοιου επιπέδου  προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Άλλα προβλήματα, σοβαρότερα, αντιμετωπίζουν σήμερα και σ΄ αυτά οφείλουμε με προσοχή να σκύψουμε όλοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΡΙΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ!!ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και γράφει έτσι, αυτή είναι η πολιτική χρειάζεται ψυχραιμία και αξιοπρέπεια,αν θελουμε κονφερασιε ατακαδωρο έχουμε,για δήμαρχο ψάχνουμε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου