Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Συνεργασία της Π.Ε. Πειραιά με επαγγελματικούς φορείς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ   
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ                                
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Στο πλαίσιο της πολιτικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για την διευκόλυνση του έργου όλων των επαγγελματικών ομάδων, εντάσσονται οι συναντήσεις με τους αντίστοιχους επαγγελματικούς φορείς. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η άμεση συνεργασία για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Εξ’ άλλου, εδώ και καιρό έχουν δρομολογηθεί κοινές δράσεις με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας προγραμματίζεται η συνδιοργάνωση μιας ημερίδας ενημέρωσης για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Πειραιά «Δήμητρα» όπου παρέστη ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πειραιά κ. Ρουσέτος Λειβαδάρος, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου ενημερώθηκαν για την απλοποίηση των διαδικασιών εγκατάστασης και λειτουργίας των αρτοποιείων, ενώ έγινε συζήτηση και επί θεμάτων προστασίας του καταναλωτή και τήρησης της νομοθεσίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου δήλωσε σχετικά:
          «Προτεραιότητα της Π.Ε. Πειραιά είναι η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, η οποία αποτελεί τον αιμοδότη της οικονομίας μας. Από την πλευρά μας, είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και διευκόλυνση στους επαγγελματίες της περιοχής μας, με μόνες προϋποθέσεις την πιστή τήρηση της νομοθεσίας και την προστασία των καταναλωτών. Θεωρούμε τους επαγγελματικούς φορείς πολύτιμους συνεργάτες στην προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου