Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Όπως μας ενημέρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΕ κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ παρέχει, δωρεάν, εισιτήρια για όσους ποδοσφαιριστές των υποδομών των πειραϊκών σωματείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ την προσεχή Κυριακή 7.10.2012 στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.
Η διαδικασία συμμετοχής με όσους ποδοσφαιριστές των υποδομών επιθυμεί να συμμετέχει το κάθε σωματείο είναι η κάτωθι:
1.        Αποστέλλεται με fax (210 4823 363 – υπόψη Υπεύθυνου Υποδομών κ.ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ) στην Ε.Π.Σ.Π.  ενημερωτική κατάσταση με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
2.        Οι ποδοσφαιριστές θα συνοδεύονται ανά 10 από εκπρόσωπο του σωματείου, ήτοι 10 ποδοσφαιριστές 1 εκπρόσωπος, 20 ποδοσφαιριστές 2 εκπρόσωποι.
3.        Οι ποδοσφαιριστές θα φορούν την φόρμα της ομάδας τους.
4.        Η συνάντηση όλων των σωματείων με τους ποδοσφαιριστές τους θα γίνει στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ στο parking 3.
Για τον συντονισμό της ανωτέρω  διαδικασίας καλούνται οι υπεύθυνοι των υποδομών των πειραϊκών σωματείων να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο των Υποδομών κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ, θα συντονίσουν την όλη διαδικασία παρακολούθησης, από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, του αγώνα της Κυριακής 7.10.2012.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και σημειώνει ότι  συνεχίζοντας να στηρίζει τις υποδομές  των πειραϊκών σωματείων αποδεικνύει και τον προσανατολισμό του υπέρ των υποδομών του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου