Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Σπ. Σοφράς.Για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ, ποιός έχει την ποινική ευθύνη;

Η υπομονή έχει και τα όριά της, έχουν μετατρέψει σε ανεξέλεγκτη χωματερή το βοηθητικό γήπεδο των Αμπελακίων. Ένα σημείο από το οποίο περνούν καθημερινά οι μισοί κάτοικοι του νησιού κινούμενοι από και προς το Αμπελάκι-Σελίνια και αντικρίζουν αυτό το αίσχος. Στη περιοχή έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παρουσιάζεται το φαινόμενο των άσχημων μυρωδιών και η εμφάνιση τρωκτικών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.
Η υποβάθμιση της περιοχής είναι εμφανής και οι συνέπειες υγιεινής για τους κατοίκους της είναι προ των πυλών, το σημείο δεν απέχει περισσότερο από πενήντα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα των Αμπελακίων, για το γήπεδο λόγος να μην γίνεται. .
Ποιος αρμόδιος φωστήρας έδωσε εντολή για την λειτουργία αυτής της ανεξέλεγκτης χωματερής; ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας ή ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων, ποιος έχει την ποινική ευθύνη για την απαράδεκτη περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής;
Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρουσιάζεται και σε άλλες περιοχές του νησιού, έχουμε το φαινόμενο της εμφάνισης ανεξέλεγκτων χωματερών να φυτρώνουν σαν μανιτάρια, εδώ έχει εφαρμογή η ρύση «από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα».
Η προσπάθεια να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά τους δημότες είναι πλέον εμφανής, η καθαριότητα στις περιοχές της περιφέρειας είναι σε οικτρή κατάσταση, τα απορριμματοφόρα στην κυριολεξία βρωμάνε, όπως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους κάδους, ακόμη και στα ευαίσθητα σημεία του νησιού.
Εδώ πλέον η πολιτική ευθύνη ανήκει σε όλους, τις πολιτικές συνέπειες θα τις υποστούν όλοι τους και ο καιρό πλησιάζει, τέρμα ο πολιτικός εμπαιγμός των κατοίκων του νησιού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΠΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΝΤΑΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σοφρά, ό,τι και να λες, ό,τι και να γράφεις είναι δικαίωμα σου.
Το θέμα είναι ποιος σε ακούει και ποιος δίνει βάση σε αυτά.
Επειδή όμως μας το παίζεις "άσπυλος και αμόλυντος" και
"ο ετεροχρονισμένος σωτήρας της Σαλαμίνας", για απάντησε μας:
1ο: είναι αλήθεια ότι ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 150.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ;
2ο:έχεις το δικαίωμα από τον Νόμο να είσαι Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης;
3ο: και τελικά ρε Σπύρο για πες μας επειδή δηλώνεις ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και επειδή πρέπει να μας περνάς για πολύ μακάκες...:
-΄Εχεις Συνδυασμό, γιατί ακούγεται .... ότι σου έχουν φύγει όλοι.
-΄Εχεις δικαίωμα να είσαι υποψήφιος, γιατί άλλα .... ξέρουμε εμείς οι μακάκες...

Αρχειοθήκη ιστολογίου