Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Δεύτερο μετάλλιο στο Λονδίνο για την Ελλάδα - “Χάλκινες” οι Τσιάβου-Γιαζιτζίδου στην κωπηλασία

- Το δεύτερο μετάλλιο μετά από αυτό του Ηλία Ηλιάδη πανηγυρίζει η Ελλάδα στους Αγώνες του Λονδίνου
- Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου τερμάτισαν τρίτες στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών
-Την 4η θέση στον τελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου κατέκτησαν οι Παπαχρήστος, Τσίλης, Τζιάλλας και Χρήστου
Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών.
Συγκλονιστική η προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος, που μέχρι τα μισά της κούρσας προηγούνταν, ενώ έχασαν τη δεύτερη θέση από τις κινέζες στο... νήμα. Το χρυσό μετάλλιο στις Βρετανές
Αλεξάνδρα Τσιάβου: «Όλες οι πόλεις που αντιπροσωπεύει κάθε αθλητής που βρίσκεται εδώ, σήμερα γιορτάζουν. Ο αθλητισμός είναι γιορτή. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πώς νιώθω. Δεν ξέρω αν πρέπει να στεναχωρηθώ που χάσαμε στην κουπιά. Δεν έχω λόγια. Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω σε εμάς και σε όποιο χαίρεται σήμερα για εμάς. Πολλοί όμως συνέβαλαν σε αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε μέσω των social media όλες αυτές τις ημέρες. Τα μηνύματα συμπαράστασής του ήταν συγκινητικά»

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: «Αγγίξαμε και το χρυσό. Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε εδώ, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Είμαστε χαρούμενες. Ευχαριστώ τον κόσμο που χαίρεται μαζί μας, την οικογένεια μας, την Καστοριά. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω αρχικά στις δυο μας για τους κόπους μας και για ότι έχουμε τραβήξει μέχρι τώρα και φυσικά στην οικογένεια μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου