Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Οι εκλογές δε θα αναβληθούν» part ΙΙ

Μοιάζει περισσότερο σαν κακογυρισμένο ριμέικ ταινίας που έχει χιλιοπαίξει. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (ξανά)διέψευσε τα σενάρια περί αναβολής των εκλογών.

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τις εκλογές, όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας είπε ο Παντελής Κάψης στους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά ό,τι είχε πει λίγες ώρες πριν στην κρατική τηλεόραση.

Η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος έχει συγκλονίσει τη χώρα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μιλά για ανθρώπινη τραγωδία, που πρέπει να τη σεβαστούν οι πάντες. «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο, το θέμα δεν προσφέρεται για δημόσια συζήτηση», είπε και συνέστησε ψυχραιμία σε όλους.

«Για πρώτη φορά μπαίνει φρένο σε τροπολογίες, ιδίως σε αυτές που προωθούνται χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες» συμπλήρωσε για το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι πριν το Πάσχα θα υπάρξει πράξη του υπουργικού Συμβουλίου για τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ενώ χαρακτήρισε υπαρκτό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί τις διαδηλώσεις στην Αθήνα και προανήγγειλε διάλογο πάνω στις προτάσεις που έκανε πριν μερικές μέρες ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης
Πηγή.NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου