Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αποθέωση στη Σαλαμίνα

Θερμότατη υποδοχή στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Τάσο Μητρόπουλο.
Μία ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Τάσος Μητρόπουλος, οι οποίοι έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Μάλιστα, βρέθηκαν προ ευχάριστης εκπλήξεως, όταν με την άφιξή τους στον Ναύσταθμο «περικυκλώθηκαν» από εκατοντάδες κόσμου, όλων των ηλικιών!
Η σχέση του Ολυμπιακού με την ελληνική θάλασσα (και όχι μόνο) είναι μεγάλη, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Ευάγγελος Μαρινάκης, ασχολείται με τηΝαυτιλία.
Εκτός από τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος ηγήθηκε της «αποστολής», τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης, Τάσος Παπάζογλου και Δημήτρης Διαμαντάκος. Οι παίκτες της ομάδας μας έγιναν για ακόμη μία φορά «αντικείμενο λατρείας» από 300 και πλέον φίλους του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
Τον Γενικό Αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας και τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν ο διοικητής του Ναυστάθμου, κ. Μιχάλαρος, ο Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, κ. Νίκος Κούμενος, καθώς και πλήθος αξιωματικών, οι οποίοι συνόδευαν και τα παιδιά τους!
Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την παρουσία του ίδιου και της ομάδας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτήν την κίνηση για να τιμήσουμε το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο είναι σημαντικό για την πατρίδα μας. Μας συνδέει η θάλασσα, το λιμάνι, ο Πειραιάς, αλλά και ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με την θάλασσα και τη ναυτιλία... Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν ήταν κοντά στο ναυτικό μας και φυσικά θα συνεχίσει να είναι... Προσωπικά είμαι διπλά χαρούμενος γιατί έχω περάσει από το Πολεμικό Ναυτικό».
Ο Αντιπλοίαρχος κ. Κούμενος παρέλαβε από την αποστολή και τον Τάσο Μητρόπουλο μία φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, καθώς και μία υπογεγραμμένη μπάλα. Από την πλευρά του επεσήμανε ότι «είναι πολύ μεγάλη τιμή για το Πολεμικό Ναυτικό. Δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς ότι είναι εδώ η αγαπημένη μας ομάδα. Υπήρχε αρκετό καιρό ως σκέψη αυτή η επίσκεψη του Ολυμπιακού, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα περισσότερο! Αποτελεί... top secret! Προσωπικά τα συναισθήματα μου είναι ιδιαίτερα, καθώς είμαι γέννημα-θρέμμα Ολυμπιακός. Όλοι, όμως, αισθανόμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε εδώ στον Ναύσταθμο τον Ολυμπιακό και τον κ. Μητρόπουλο, ο οποίος αποτελεί σημαία της ομάδας... Βλέπετε τι ανταπόκριση υπάρχει από τον κόσμο, όλοι θέλουν να τους αγκαλιάσουν και να βρεθούν κοντά τους! Ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη μας αγάπη»!
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αντιπροσωπεία της Θύρας 7 Σαλαμίνας. Τα μέλη του συνδέσμου υποδέχθηκαν το πούλμαν του Ολυμπιακού κατά την άφιξή του στον Ναύσταθμο με συνθήματα και τραγούδια, ενώ παρέδωσαν στην αποστολή μία τιμητική πλακέτα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑΤΖΗ

Ανώνυμος είπε...

AYTOI PEUANANE ZHTO O TASOS

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο, μονο που νομιζεις οτι θα βγει βουλευτης οπως ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ!!!! ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ, Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΣ!!!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO KE EPAYKSANO

Αρχειοθήκη ιστολογίου