Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ

κ. Διευθυντά

Διαβάζοντας το πρόσφατο ηλεκτρονικό σας δημοσίευμα, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο του σχολίου διότι πράγματι, ο Παιδικός Σταθμός των Παλουκίων είναι ένα έργο που εξαγγέλθηκε μέσω του Αναπτυξιακού Συνδέσμου από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές (Σαλαμίνος-Αμπελακίων) που όμως ποτέ δεν ξεκίνησε η κατασκευή του!
Βέβαια δεν είναι το μόνο έργο που παρέμεινε είτε στα χαρτιά είτε ανολοκλήρωτο την τελευταία τετραετία, όπως λ.χ. το Δημοτικό Σχολείο των Παλουκίων, η κατασκευή της αποχέτευσης του κέντρου της Σαλαμίνας, η ολοκλήρωση της στεγανοποίησης των φρεατίων στα Παλούκια, η οδοποιία στην Άγγ. Σικελιανού στο Αιάντειο κ.λπ.
Επίσης ξεχάσατε (;) να αναφέρετε ότι το έργο αυτό, που όντως εντάχθηκε αρχικά στο πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», αλλά ταλαιπωρήθηκε από λανθασμένες επιλογές, όπως την αρχική επιλογή του Αναπτυξιακού Συνδέσμου για τον τρόπο δημοπράτησης του έργου, που ήταν η «Μελέτη-Κατασκευή»... Μια επιλογή που σίγουρα ήταν εν γνώσει των δυο πρώην Δημάρχων για τα προβλήματα αδιαφάνειας που έχει.
Ευτυχώς αυτή η «επιλογή» ακυρώθηκε από την Περιφέρεια και έτσι επανήλθε η διαδικασία της επιλογής αναδόχου σε ανοιχτό διαγωνισμό.
Στη συνέχεια και, επειδή ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος δεν ολοκλήρωσε ποτέ την έκδοση της οικοδομικής άδειας του εν λόγω Παιδικού Σταθμού, ο ανάδοχος δεν ξεκίνησε ποτέ την κατασκευή του έργου, με αποτέλεσμα το έργο να μείνει στα χαρτιά και να παραμείνει αδρανής η υπογραφείσα σύμβαση.
Αυτό το «χάλι», κ. Διευθυντά, πέτυχε να συμμαζέψει η σημερινή Δημοτική Αρχή και φυσικά να εντάξει το έργο από το «ΘΗΣΕΑΣ», που είχε παγώσει και ήταν σίγουρη η απένταξη, στο ΕΣΠΑ, αφού πρώτα είχε λύσει όλα τα επιμέρους προβλήματα, όπως αναφέρουμε στο δελτίο τύπου που εκδώσαμε.
Όσο για την αναφορά μου στα οικονομικά συμφέροντα του παρελθόντος και του παρόντος, νομίζω ότι αυτοαποκαλύπτονται με τη γραφική τους «συμπεριφορά»…
Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία, παράκληση για την δημοσίευση της

Της αυθαιρεσίας το ανάγνωσμα πρόσχωμεν!!
Μετά τις αυθαίρετες κατασκευές των σκαταποθηκών όπως τις αποκαλούσε τότε ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλήθεια θυμάσαι Νικολάκη; Μη βλέπεις που τώρα εσύ τις ολοκληρώνεις και βγάζεις τον σκασμό, έχεις να ρουφήξεις πολλά αυγά ακόμα…
Δεν μας έφταναν αυτές, τώρα έχουμε και τους κολλητούς τους να αυθαιρετούν με κατασκευές στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης κι όταν συλλαμβάνονται επαυτοφόρω, στέλνουν εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να ψευδομαρτυρήσουν ότι έχουν τάχα άδεια. Εδώ έχει λήξει ακόμα και η άδεια λειτουργίας του εν λόγω κυρίου με το «ηλεκτρονικό» λούνα πάρκ προς αφαίμαξη των ταλαίπωρων γονιών κι έχει το θράσος να θέλει να το σκεπάσει κιόλας με αυθαίρετη κατασκευή.
Τώρα θα μου πεις γιατί όχι, εδώ στείλανε εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο να ψευδομαρτυρήσει ότι και καλά έχει άδεια κατασκευής, μόνο που το ΑΤ Σαλαμίνας δεν το φαγε το παραμύθι και τελικά με επέμβαση του διοικητή, η αυθαίρετη κατασκευή σταμάτησε άδοξα, μένει να δούμε το θράσος τους αύριο Δευτέρα κι αν θα το ολοκληρώσουν «νόμιμα» με εντολή άνωθεν
Ο τα πάντα θωρών

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάρα μου σε κατατρόμαξε ο Άναξ, τι ήταν αυτό που σου έστειλε; Ρε δε πα να κάνει κανα μπάνιο να ξεβρομίσει το λαμόγιο λέω εγώ τώρα.
Το καλύτερο; Έχει πιστέψει πως θα ξαναβγεί δήμαρχος ο ταλαίπωρος, τον διαβεβαιώνουν άλλωστε Δερτούζος και Καπετανάκης Ωέο;

Ανεξάρτητοι ‘Έλληνες Σαλαμίνας είπε...

Είμαστε οι Ανεξάρτητοι ‘Έλληνες Σαλαμίνας,
http://anexartitoiellhnessalaminas.blogspot.com/
Δεν φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑ,
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ETOIMASTE TOYS FOYRNOYS STO NTAXAOY ERXONTE TA XRYSA AYGA

Ανώνυμος είπε...

GAMO TOYS XRISAYGITES KE OLOYS TOYS FASISTES

Ανώνυμος είπε...

Oυε κι αλιμονο στην Ελλαδιτσα μας αν γινει κανενα λαθος και μπουνε τα φασιστομουτρα οι νεοναζι στη Βουλη, ουε κι αλιμονο

Αρχειοθήκη ιστολογίου