Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κινημα Δεν Πληρωνω-Δυναμη του η Νεολαια


   
Το Κινημα Δεν Πληρωνω βρισκεται σχεδον 3 χρονια στους δρομους.
Αυτα τα 3 χρονια εχει δωσει νικηφορους αγωνες απεναντι σε εχθρους τους οποιους, αλλοι φοβουνται ακομα και το ονομα τους να προφερουν.
Διοδια, χαρατσια (ΔΕΗ κλπ), αστυνομια και αστυνομικη βια, κρατος και παρακρατος κατατροπωθηκαν απο την αποφασιστικοτητα του κινηματος μας.
Το κινημα μας απαρτιζεται σε ποσοστο 80% απο νεολαια.Νεολαια εξυπνη, δυναμικη, ζωντανη και κυριως δραστηρια και αποφασισμενη.Παιζοντας πρωταγωνιστικο ρολο στις δρασεις αλλα και σε οργανωτικης σημασιας θεματα, αφηνει το στιγμα της, θετοντας παρακαταθηκη για μια νεα γενια αγωνιστων με αλλη πνοη. Νεοι ανθρωποι που εργαζονται, σπουδαζουν, αθλουνται, νοιαζονται για την πολιτικη ζωης της χωρας και τα κοινα και το αποδεικνυουν στην πραξη με συνεχεις δρασεις και πρωτοβουλιες.
Διαχωριζοντας θεση και αποψη απο τους γνωστους πολιτικαντηδες με τον ξυλινο λογο, η νεολαια του Δεν Πληρωνω καλει τους νεους να συμμετασχουν στις δρασεις μας, να μας στηριξουν, ηθικα και εμπρακτα και να γινουν ενα με εμας.
Αφηνουμε την τηλεοραση κατα μερος! 
Σηκωνομαστε απο τους καναπεδες μας!
Βγαινουμε ολοι στους δρομους για να διεκδικησουμε τα αυτονοητα! 
Να παρουμε τις ζωες μας πισω! 
Να διατηρησουμε την αξιοπρεπεια μας!

Η νεολαια του Κινηματος θα συμμετασχει στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που κατεβαίνει ως ανεξαρτητη δυναμη στις βουλευτικες εκλογες, δειχνοντας την πορτα της εξοδου σε ολους αυτους τους αλαζονες, κουρασμενους και βαρετους πολιτικους, με τα ιδια εδω και 3 δεκαετιες επωνυμα καθως και σε ολα τα τσιρακια τους και τους αυλικους τους.

Ηρθε η ωρα για το λαο και τη νεολαια να παρουμε τις τυχες στα χερια μας!!

Κωνσταντινος Δημητριαδης , μελος της νεολαιας του Κινηματος Δεν Πληρωνω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου