Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής

Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα να ολοκληρώσει το έργο της αποχέτευσης, το οποίο ως γνωστό είχε σταματήσει  το Δεκέμβριο του 2009 λόγω αδυναμίας πληρωμής του αναδόχου.
Τρεις μήνες μετά από τις δημοτικές εκλογές και αφού έγιναν απανωτές πολιτικές επαφές και ασκήθηκαν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο Δήμος μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει συνολικά 4.000.000 €.
Οι προσπάθειες για την εξεύρεση επιπλέον πόρων, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίστηκαν το ίδιο έντονα, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να σημειώσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

Με την απόφαση 151/2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εγκρίθηκε επιπλέον χρηματοδότηση του έργου της αποχέτευσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 3.899.785 €.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του λαού της Σαλαμίνας, που μπορεί πλέον να είναι βέβαιος ότι το έργο της αποχέτευσης θα τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΥΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ!. ΑΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 16...ΚΑΙ ΒΑΛΕ..... ΑΛΛΟΣ ΤΑΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ......ΑΛΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΥΣΗ.....Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.....ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ......ΜΑΚΑΡΙ....

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. ΧΡΗΣΤΑΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;....ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.....

Ανώνυμος είπε...

PIA ALIUIA NA PEI RE KARAMITRO . DELTIO TYPOY DHMOSIEYSE O ANUROPOS ALA POY NA KATALABIS REEEEEEEEE

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5 Μαρτίου 2012 4:53 π.μ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΟ
.....ΜΑΖΕΥΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ!. ΑΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ.....ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟ . ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ......

Ανώνυμος είπε...

Νέα μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής.
Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα να επανδρώσει το Γραφείο του Δημάρχου με γυναικίες παρουσίες.
Τρεις μήνες μετά από τις δημοτικές εκλογές και αφού έγιναν απανωτές πολιτικές επαφές και ασκήθηκαν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, ο Δήμος μας κατόρθωσε να εξασφαλίσει 7 γυναικίες παρουσίες στο Γραφείο του.
Οι προσπάθειες για την εξεύρεση επιπλέον γυναικών, αναγκαίων για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίστηκαν το ίδιο έντονα, με αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να σημειώσει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία. Κατάφερε μετά από κοπιαστικές προσπάθειες, να φέρει τον πλαστικό χειρούργο για να γίνουν όλες ωραίες.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στον δήμαρχο Σαλαμίνας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου