Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ευχαριστεί πολύ     
το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία η
η οποία ήταν απόλυτα επιτυχής. Η προσέλευση των εθελοντών ξεπέρασε την αναμενόμενη και ευχαριστούμε τον καθένα σας ξεχωριστά γι’αυτό. Η υπεύθυνη Κα ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΟΦΙΑ.
2. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του Συλλόγου μας στο www.salamina-ebs.blogspot.com.
3. Στο εκπτωτικό πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», σας ενημερώνουμε ότι έλαβε συμμετοχή το μέλος μας Κα ΚΕΧΑΓΙΑΔΑΚΗ ΖΩΗ – ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ «Ο ΠΑΠΠΟΥΤΣΗΣ» - Λ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 192 – 2130042212 – 5%.
4. Έχουν τεθεί πολλά ερωτήματα από τα μέλη μας όσον αφορά τα ενοίκια της αγοράς. Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με την ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Συλλόγου μας, δεν υπάρχει νομοθετική δυνατότητα μείωσης αυτών παρά μόνον δικαστικώς. Περαιτέρω πληροφορίες από την νομική σύμβουλο μας Κα ΜΗΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο τηλέφωνο 210-4653377.
5. Από τις 28/2/12 πραγματοποιούνται οι αιτήσεις του προγράμματος τεχνικού ασφαλείας, περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου μας 210-4658622 και στο 6973781301.
6. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στάλθηκε στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ όσον αφορά το παρεμπόριο σε συγκεκριμένα σημεία του τόπου μας, για το ότι δεν έχει εφαρμόσει  τον νόμο ο οποίος προβλέπεται για το παρεμπόριο,  παρόλο που υπάρχει συνεχής ενημέρωση και απόδοση  επιστολής  για το συγκεκριμένο θέμα.
7. Το πρόγραμμα ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο οποίο δικαιούχος είναι  ο Σύλλογός μας και φορέας απασχόλησης ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ για την πρόσληψη  90 ανέργων μέσω ΑΣΕΠ, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν εντός ΜΑΡΤΙΟΥ στα γραφεία του Συλλόγου μας.
8. Υπάρχει και 2ο πρόγραμμα που αφορά ανέργους στο οποίο ο Σύλλογος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και αναμένουμε εξελίξεις επ’ αυτού.
9. Στο ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχει και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
10. Στο επιδοτούμενο πρόγραμμα για τους υπαλλήλους σας, υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6973781301.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                                       ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου