Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Σ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ

Τα συγχαρητήρια αλλά και τις θερμές ευχές του πρώτου  Πολίτης της χώρας του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια δέχθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης της Κωπηλασίας κατά την επίσκεψη τους στο προεδρικό Μέγαρο, στις 7 Φεβρουαρίου 2012.
 Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκαν, μετά από πρόσκληση του, οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, που κατέκτησαν μετάλλια στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Ευρωπαϊκό καθώς κι αυτοί που σφράγισαν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και  έγιναν δεκτοί με θέρμη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τους χαιρέτησε έναν έναν ξεχωριστά.
Μεταξύ των αθλητών αυτών και ο Σαλαμίνιος αθλητής του Ν.Α.Ο.Σ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Στον σύντομο λόγο του ο Κάρολος Παπούλιας μεταξύ άλλων τόνισε "Είσαστε η μόνη ελπίδα σε αυτή τη χώρα. Με τις επιτυχίες σας και το έργο σας δίνετε ελπίδα στους Έλληνες, ανεβάζετε το ηθικό τους και αποτελείται μια αχτίδα φωτός. Ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και τα κατανοώ. Θα πρέπει οπωσδήποτε η Πολιτεία να βρει λύση σε αυτά".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
(Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.

Αρχειοθήκη ιστολογίου