Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Παράνομη αποκομιδή εγκαταλειμμένων οχημάτων

Γνωρίζουμε στους πολίτες της Σαλαμίνας ότι σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν περιέλθει στο Δήμο μας, πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό σε διάφορα σημεία του νησιού αποκομιδές  εγκαταλειμμένων οχημάτων από μη νομίμως εξουσιοδοτημένα άτομα που διαθέτουν κατάλληλα οχήματα (γερανούς) και επικαλούνται ψευδώς ότι λειτουργούν για λογαριασμό του Δήμου.
Επειδή ο Δήμος μας ουδεμία σχέση έχει με τις παραπάνω ενέργειες οι οποίες συνιστούν παράνομες πράξεις και έχουν ήδη καταγγελθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές (Ασφάλεια, Τροχαία, Λιμεναρχείο),ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι επί του παρόντος ουδεμία μετακίνηση εγκαταλειμμένου οχήματος πραγματοποιείται ή έχει πραγματοποιηθεί από το Δήμο Σαλαμίνας  ή τρίτο πρόσωπο για λογαριασμό του και εφιστούμε την προσοχή των πολιτών ότι στην περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους παρόμοια ενέργεια να έρχονται σε επικοινωνία με το Δήμο(τηλ. 2104646046 -αρμόδιος κ. Ν. Φουρίκης) ή με την τοπική Αστυνομική Αρχή (τηλ. 2104651100).
Επιπροσθέτως  γνωρίζουμε στους πολίτες ότι η Δημοτική Αρχή έχει κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την αποκομιδή των εγκαταλειμμένων οχημάτων, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα από νομίμως λειτουργούσα  εταιρεία  ανακύκλωσης, η οποία έχει αναδειχθεί  ανάδοχος της εν λόγω εργασίας μέσω σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας και επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου