Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ανίκανος & Αυτοεγκλωβισμένος;

Ο πολιτικός αμοραλισμό  και η πολιτική ανικανότητα καθοδηγούμενες από προσωπική εμπάθεια, δημιουργούν μια παράνοια επικίνδυνη για το άτομο που έχουν εμφιλοχωρήσει   αυτά τα χαρακτηριστικά, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τον δήμαρχος του τόπου. Το άσβεστο μίσος που αισθάνεται, τον έχει οδηγήσει σε ατοπήματα και ενέργειες,  που δεν συνάδουν με τη θεσμό που εκπροσωπεί  του (Δημάρχου) και τον έχουν υποβιβάσει σε επίπεδο καφενείου η και γειτονιάς.
Η εμπλοκή του, ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την υπόθεση της αποχέτευσης μετά από μήνυση του κ. Μακρή, η  παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, εν είδη εισαγγελέα, στη συζήτηση για τα χρέη της ΔΗΚΕΣΑ, το ψεύτικο φούσκωμα του χρέους του δήμου, από 26 εκατ.€ σε 45 εκατ.€ καταδεικνύουν περίτρανα, ότι ο δήμαρχος στερείται του πολιτικού αναστήματος, που απαιτεί ο θώκος του Δημάρχου του Δήμου Σαλαμίνας, και λειτουργεί υπό την επιρροή της προσωπικής εμπάθειας κάνοντας τεράστια πολιτικά λάθη . Η δράση φέρνει αντίδραση, οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν, έσπειρε ανέμους θα θερίσει θύελλες , από δω και μπρος η πρόκληση θα απαντηθεί με ιδιαίτερη αυστηρότητα, για κάθε υπέρβαση των κανονισμών και των νόμων που έχει κάνει και που πρόκειται να κάνει στο όνομα της όποιας πολιτικής απόφασης.
΄Εχω προκαλέσει πολλάκις τον δήμαρχο σε μια δημόσια συζήτηση, παρουσία δημοσιογράφων, με κύριο θέμα το χρέος που βρήκε στο δήμο μέχρι 31-12-2010, στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Τραυλός και δυστυχώς ο δήμαρχος τηρεί σιγή ιχθύος, σήμερα επιβάλλεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα της συζήτησης, δεδομένου ότι   θα του δοθεί η ευκαιρία, να υποστηρίξει τις απόψεις του για το χρέος της ΔΗΚΕΣΑ και βέβαια να πάρει τις απαντήσεις του, διότι για μια ακόμη φορά κατά τη προσφιλή του συνήθεια,  υπερβάλλει και  παραποιεί την αλήθεια  παρασυρόμενος από τις αδυναμίες του χαρακτήρα του.
Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου