Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

     Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010,  να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, την 25η Nοεμβρίου 2011  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1. -  Δυνατότητες καλύτερης συνεργασίας του Δήμου Σαλαμίνας με την Περιφέρεια, για την λύση  σημαντικών προβλημάτων του.

2.- Eπικαιροποίηση της υπ'αρ. 27/2000 απόφασης του  Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας για την επανυποβολή σχετικού αιτήματος που αφορά την τροποποίηση των Συντελεστών Δόμησης  του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Σαλαμίνας.

3. - Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού-παραλίας  (νομιμοποίηση) για έργα εντός του αιγιαλού στην περιοχή Φανερωμένη (πορθμείο) του Δήμου Σαλαμίνας.

4. - Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού-παραλίας  (νομιμοποίηση) για έργα εντός του αιγιαλού στην περιοχή Σελήνια του Δήμου Σαλαμίνας.

5. - Τρόπος καταβολής  της εισφοράς σε χρήμα από τους  ιδιοκτήτες ακινήτων στην  περιοχή  Ψιλή  ΄Αμμος λόγω κύρωσης της πράξης εφαρμογής.

6.- Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων προκαταβολής 10%  της εισφοράς  
λόγω ένταξης στο σχέδιο πόλης.

7.- Διορθώσεις χρηματικού καταλόγου νέων παροχών ύδρευσης.


8.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.590,10 € για την αποζημίωση των σχολικών τροχονόμων κατά την περίοδο Απριλίου  – Ιουνίου έτους 2011.
9.- Τροποποίηση  του  υπάρχοντος  ρυμοτομικού  σχεδίου στο Ο.Τ. 81 Δήμου Σαλαμίνας  στο περιοχή  Αιάντειο με την αναγνώριση  ως πεζοδρόμου της  οδού Πόρου   και έγκριση  υψομετρικής  μελέτης της οδού.

10.- Θεατρική παράσταση με έργο του Σαλαμίνιου θεατρικού συγγραφέα                    κ. Ι. Μαγιάτη. 
 
11.- Τροποποίηση της υπ΄αρ. 337/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  ως προς τον ορισμό της θητείας του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. <<Βιβλιοθήκη-Μουσείο Λαΐκής Τέχνης και Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας».




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                           ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                             

ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου