Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Γιατί Επιτέλους, τα Ψέματα Πρέπει να Λάβουν Τέλος

Δεν θα ακολουθήσουμε το κ. Τσαβαρή στην ελεύθερη πτώση, που θέλει να οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου μας, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα καταγγέλλουμε στους συντοπίτες μας, κάθε μεθόδευση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής, που είναι έξω από τα ήθη κι έθιμα του νησιού μας.
Είναι ανήκουστο - ψευδές κι ανυπόστατο, να δηλώνει ο δήμαρχος δεξιά και αριστερά με «πόνο» ψυχής τάχα μου, πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει αιτήματα πολιτών, γιατί βρήκε χρέη στον δήμο 58 εκατομμυρίων Ευρώ και ταυτόχρονα, να αυτοαναιρείται χωρίς αιδώ, δηλώνοντας ο ίδιος στο Υπουργείο χρέος μόλις 25,5 εκατομμύρια Ευρώ.
Δεν ντρέπεται να παραμυθιάζει τον κόσμο, ότι τέλειωσε την αποχέτευση της Σαλαμίνας και μάλιστα μετά από δικές του «υπεράνθρωπες» προσπάθειες και να μην έχει ενώσει μέχρι σήμερα ούτε μια κατοικία, παρότι υπάρχουν νοικοκυριά που πληρώνουν εκατοντάδες Ευρώ για το άδειασμα των βόθρων τους;
Κανείς σοβαρός πολίτης δεν μπορεί να δεχτεί, μετά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης στην πόλη της Σαλαμίνας, να βουλώνουν φρεάτια και να πλημυρίζουν οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης με λύματα, άθλια εικόνα και κυρίως  άκρως επικίνδυνο φαινόμενο για την υγεία των κατοίκων και κυρίως των παιδιών μας.
Να θυμίσουμε στους συντοπίτες μας, όταν ο σημερινός δήμαρχος ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση, έκλεινε δρόμους και διατυμπάνιζε προς κάθε κατεύθυνση,  ότι όταν βγει, …ούτε ένα χαλίκι δεν θα επιτρέψει εκτός νησιού…
και τώρα, όχι μόνο έχει κλείσει τα μάτια στην εξαγωγή λατομικών προϊόντων αλλά και τα αφτιά στα καθημερινά ερωτήματα των εκδοτών και των blogs.
 Να θυμίσουμε στους συμπατριώτες μας επίσης, την αδιάλλακτη στάση του στις ιχθυοκαλλιέργειες, τότε διατυμπάνιζε σ’ όλο το νησί, …να φύγουν οι ιχθυοκαλλιέργειες από τα νερά του νησιού και εφόσον δεν ρυπαίνουν να πάνε στο Φάληρο, το Ελληνικό, την Γλυφάδα, την Βούλα. Τώρα έχει πάθει επιλεκτική αμνησία και σφυρίζει αδιάφορα στην δική μας προσπάθεια απομάκρυνσης τους και κυρίως στην απένταξη των νότιων περιοχών του νησιού μας, από τον χωροταξικό σχεδιασμό εγκατάστασης μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών.
Με Τιμή
Σπύρος Σοφράς

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΣΟΦΡΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΝΗ, ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΑΝ ΕΙΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΒΡΩΜΙΕΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Με το λαμογιο τη Μινα τη μπουτση γιατι δεν Ασχολιτε κανεισ ποσα εφαγε απο τον Αναπτιξιακο και το καπι Αιαντειου Μιχα που εισαι το ρευμα και το πετραιλεο το πληρονει το ιατρειο και το καταναλονι η ιδια

Αρχειοθήκη ιστολογίου