Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της επετείου»

Ως αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της επετείου της 28ης Οκτωβρίου χαρακτήρισε ο Μανώλης Γλέζος τις σημερινές απρόσμενες κινητοποιήσεις που σημειώθηκαν στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας, τονίζοντας ότι σήμερα ο λαός «διατρανώνει το ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας στην τρόικα» και προσθέτοντας ότι το κράτος «αυτοκαταλύθηκε».

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου σχετικά με τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη: «Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και όπως μαθαίνω και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο και στον Βόλο και στα Τρίκαλα και σ' άλλα μέρη, ο λαός, διατρανώνει το ΟΧΙ του στην υποταγή της χώρας στην τρόικα και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο.

Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει. Στην ουσία το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε.

Οι πολιτικοί φορείς και οι πολιτικές οργανώσεις παρήλασαν μπροστά στον λαό. Δεν θα συμφωνήσω με τους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει όμως και ο ίδιος να κατανοήσει ότι είναι ανεπίτρεπτο να καλύπτει με το κύρος του την πολιτική της υποτέλειας που ακολουθεί η κυβέρνηση».
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011, 14:47
Zougla.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!!!ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ!!!!!,ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου