Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Παράδοση έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων

Δύο σημαντικά έργα παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και εγκαινιάστηκαν από τον Αντιπεριφρειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη και τους δημάρχους Τροιζηνίας Γιάννη Σαμπάνη και Αγκιστρίου Γιάννη Αθανασίου, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε στα Μέθανα το παλαιό κτίριο της ΔΕΗ, το οποίο μετατράπηκε σε σύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκατοντάδες Μεθανίτες, Τροιζήνιοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη σπουδαία έκθεση ζωγραφικής «Μεθάνων ορμώμενα» που έγινε σε συνεργασία με το Ιστορικό αρχείο και Μουσείο της Ύδρας, καθώς και να διασκεδάσουν με το συγκρότημα «Μουσικά σημάδια». Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο πρώην δήμαρχος Μεθάνων και Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τροιζηνίας Χρήστος Πάλλης.
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση η κεντρική πλατεία στη Σκάλα Αγκιστρίου, ένα εξαιρετικό έργο πνοής που το νησί είχε ανάγκη και οι εκατοντάδες Αγκιστριώτες παρακολούθησαν μια εξαιρετική συναυλία με την Πόπη Αστεριάδη, τον Θανάση Νιώτη και τους συνεργάτες τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, μιλώντας στους πολίτες των Μεθάνων ανακοίνωσε ότι ξεκινούν από την Περιφέρεια Αττικής οι ενέργειες για την επίλυση του πολυσήμαντου προβλήματος του νερού, με την κατασκευή του έργου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της μονάδας απονιτροποίησης στα Μέθανα, τονίζοντας ότι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και τον ίδιο.
Την εκδήλωση των Μεθάνων τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Παναγιώτης Μελάς, ενώ στην εκδήλωση του Αγκιστρίου παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, ο βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Κατσαφάδος και η πρώην Νομαρχιακή σύμβουλος Δήμητρα Χατζίνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου