Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής ή κάτι άλλο συμβαίνει ;

Τελικά τι πρέπει να γίνει ακόμη, για να απαλλαγούμε από τις μυρωδιές της ντροπής στη παραλία ; το φρεάτιο σύνδεσης έγινε, το δευτερεύον δίκτυο είναι έτοιμο, η ανάθεση στον εργολάβο για τις συνδέσεις είναι σε εξέλιξη, ποιος θα μας εξηγήσει γιατί δεν έχει γίνει καμία σύνδεση κατοικίας ακόμη ;
Τα νοικοκυριά που περιμένουν να συνδεθούν και είναι έτοιμα καθ’ όλα γιατί να πληρώνουν ακόμη και σήμερα για το άδειασμα των βόθρων ; ποιός θα τους ενημερώσει ; ποιός θα αναλάβει την τεράστια ευθύνη της ρύπανσης του περιβάλλοντος που συνεχίζεται στη πόλη και στο λιμάνι ;.
Ποιες σκοπιμότητες ; ποια συμφέροντα ; καθυστερούν τις συνδέσεις στο δίκτυο των περιοχών του Κέντρου της Πόλης, Αλώνια, Πατρής, και Μπόσκο . Είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, να απολογηθούν οι υπεύθυνοι και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες σύνδεσης. Δεν μπορεί να στερείτε από τους κατοίκους της πόλης τα οφέλη από την ολοκλήρωση του έργου στο όνομα μιάς οποιασδήποτε φτηνής δικαιολογίας.
Προκαλούμε τον Δήμαρχο , να ενημερώσει άμεσα τους κατοίκους-ιδιοκτήτες οικιών και καταστημάτων των περιοχών, που είναι έτοιμες για σύνδεση, να καταθέσουν την απαιτούμενη αίτηση σύνδεσης, έτσι ώστε να πάρει σάρκα και οστά το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ στη πόλη μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΤΟΥ 3%. ΦΙΛΑΚΙΑ fanouris.

Ανώνυμος είπε...

150 XILIADES EYRV GIA TA SALAMINIA DEN EINAI PARA MA PARA POLA LEFTA KYRIE DHMARXE? IDIETERA AYTH THN EPOXH KAI SE ENA YPERXREOMENO DHMO OPOS ISXIRIZESTE? MA 150 XILIADES GIA PANIGIRIA KAI DOJOLOGIES STOYS DODEKATHEOYS PROGONOYS MAS?

Ανώνυμος είπε...

Kayla.

Αρχειοθήκη ιστολογίου