Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην Κύπρο

Στα πλαίσια της μεγάλης αντικατοχικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στην Αμμόχωστο, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε με δικά του έξοδα την Κύπρο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αμμοχώστου κ. Αλέξη Γαλανού.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μεταξύ άλλων περιλάμβανε πορεία από την εκκλησία του Αγ. Μόδεστου προς το οδόφραγμα της Δερύνειας, 300 μέτρα από τα τούρκικα φυλάκια, όπου άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρώων της τουρκικής εισβολής του 1974, αλλά και των 13 θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας στο Μαρί.
Ακολούθως, στο πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια.
Η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o liarokapis moystakia epestrepse mazi toy eixe kai ena xarti apo to yphresiako, poy perieixe odhgeies pros naytilomenoys,gia to pos prepei oi proistamenoi na ferontai stoys yfhstamenoys apo edo kai sto exis,to xarti to parelabe aytos poy eprepe na ginei prosektikos.

na to vreis kai na to bgaleis,

kai perimeno apanthsh kai eyxaristo giati den tha soy xana anoixo ta matia, malaka

Ανώνυμος είπε...

Και είναι είδηση ή ενημέρωση αυτή;
Ενδιαφέρει τους δημότες το τι κάνει στην προσωπική του ζωή ο κάθε δήμαρχος; Ρε, δεν γαμ΄΄΄΄στε λέω εγώ, να ασπρίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στα αυτά μας αν πήγε ή δεν πήγε.
Πολύ μας τα έχετε ζαλίσει.
Ας τα δούνε οι Κουλουριώτες αυτά, που πήγανε και μοιράσανε τις ψήφους στον κάθε πικραμένο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου