Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Δώστε λύση χθες!

 Κι ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις όλα δείχνουν ότι γίνεται αρκετά σοβαρή δουλειά μετά από πολλά χρόνια απραξίας, κι ενώ το δημοτικό γήπεδο Σαλαμίνας κι ο περιβάλλων χώρος του αναβαθμίζεται, εκείνο που παραμένει και χειροτερεύει είναι η κατάσταση με την καθαριότητα. Εξακολουθούν να στοιβάζονται ανεξέλεγκτα τόνοι σκουπιδιών, ελέω πάντα του αντιδημάρχου Καθαριότητας, ο οποίος δείχνει να εννοεί την αποκομιδή μόνο στους δρόμους  - βιτρίνα (κι όχι σ΄ όλους), αδυνατώντας ν΄ αντιληφθεί πως μία από τις κεντρικές βιτρίνες της Σαλαμίνας είναι και η περιοχή όπου βρίσκονται το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου και το Κλειστό «Νίκος Γραμματικός». Μια περιοχή που επισκέπτονται χιλιάδες αθλητές – παράγοντες και φίλαθλοι απ΄ όλη την Ελλάδα και που μας προσβάλει σαν τόπο με τα χάλια που παρουσιάζει, αφού επί χρόνια ολόκληρα η αδιαφορία των δημοτικών αρχών ήταν στο έπακρο. Το να παίρνει όμως φωτιά δυο φορές μέσα στους 8 μήνες θητείας της νέας δημοτικής αρχής, αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει!


Το να ξυπνάμε την Κυριακή το πρωί στις 8 από τους καπνούς που είχαν γεμίσει την περιοχή, ε, αυτό μάλλον πάει πολύ! Γιατί κάποιος θα μου πει ότι οι γύφτοι που κατακλύζουν παράνομα το χώρο, έβαλαν τη φωτιά στους τόνους σκουπιδιών που ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν είχε φροντίσει να μαζέψει Αύγουστο μήνα. Το να μπαίνει όμως η φωτιά την επόμενη ημέρα από εκείνη που ο «Σκάι», σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας και άλλους εθελοντές καθάριζε το δάσος της Φανερωμένης, αυτό κι αν αποτελεί ειρωνεία!
Ό,τι και να γράψουμε, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Εκείνο που πρέπει να γίνει… χτες από το δήμο είναι να δώσει λύση περιφράζοντας το χώρο, διώχνοντας τους γύφτους και αναπλάθοντας την τόσο υποβαθμισμένη περιοχή.
Το ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε μετατρέψει πριν ένα χρόνο την περιοχή σε χωματερή και σταθμό μεταφόρτωσης σίγουρα δεν αποτελεί άλλοθι ούτε δικαιολογία.
Δήμαρχε Γιάννη Τσαβαρή, δώσε λύση εδώ και τώρα!
Χρήστος Θεοχάρης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DEN SAS ARESE POY HTAN STA8MOS METAFORTOSIS PISO APO TO GIPEDO KAI EFYGE OLH H SAVOYRA APO EKEI MAZI KAI TA MPAZA KAI DEN TOLMAGE KANEIS NA PAEI NA XANAPETAXEI.

Ανώνυμος είπε...

kala eise poli malakakas megalos malakas kai an den katalabes to leo gia sena 9.48

Ανώνυμος είπε...

ESY EISAI MALAKAS POY TONIZEIS KAI GIA PION MILAS LES KAI YPARXEI ALLOS. AN DEN SOY ARESOYN TA SXOLIA NA MPLOKARIS TIN SELIDA SOY NA MHN GRAFOYME NA KA8ESE NA MONOLOGHS. XAXAXA.

Ανώνυμος είπε...

RE ANTE KAI GA...SOY MALAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Αρχειοθήκη ιστολογίου