Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Έτοιμη η αποχέτευση για το ιστορικό κέντρο της Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 09 Αυγούστου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : Έτοιμη η αποχέτευση για το ιστορικό κέντρο της Σαλαμίνας

Αρχίζουν οι συνδέσεις
Ο Δήμος Σαλαμίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες του ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κεντρικού φρεατίου που θα συνδέσει, σε πρώτη φάση, το βαρυτικό τμήμα του δικτύου με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης.
Η ολοκλήρωση της κατασκευής ήταν αποτέλεσμα σκληρού αγώνα, τον οποίο ξεκίνησε η νέα Δημοτική Αρχή με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τύχη του Δήμου.
Στη διάρκεια αυτού του αγώνα δεν δίστασε να συγκρουστεί με καρεκλοκένταυρους, μεμψίμοιρους και «καταγγέλλοντες», οι οποίοι, σε όλο αυτό το διάστημα, δεν σταμάτησαν να σχεδιάζουν την μη ολοκλήρωση ή το μπλοκάρισμα του έργου προβάλλοντας γραφειοκρατικά προβλήματα και ασκώντας προσφυγές.
Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου.
Μέσα από αυτούς τους αγώνες η νέα Δημοτική Αρχή με σθένος και συνέπεια εξήλθε νικήτρια.
Έτσι, άμεσα, τα σπίτια της Σαλαμίνας που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο ιστορικό κέντρο της πόλης και εξυπηρετούνται μέσω του βαρυτικού συστήματος, θα μπορούν, με μία απλή αίτηση, να συνδεθούν και να κάνουν χρήση του λειτουργούντος πλέον αποχετευτικού δικτύου της πόλης.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ)ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΙΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΑΞΟΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!! ΣΥΝΕΧΟΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. Σ.Κ

Ανώνυμος είπε...

sigkinithikame megale.mpravo mpravo.
aksios gia ton rolo soy

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου