Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παραίτηση – βόμβα του Νίκου Ράπτη

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε στο Δ.Σ. της Πέμπτης 14 Ιουλίου ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Σαλαμίνα» Νίκος Ράπτης. Στο δελτίο Τύπου που μοίρασε προς όλους, ο κ. Ράπτης δηλώνει απογοητευμένος από το πολιτικό σκηνικό τονίζοντας ότι «η πολυδιάσπαση, τα προσωπικά συμφέροντα και οι πολιτικές λυκοφιλίες συνεχίζονται στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, όπως και πριν τις εκλογές του 2010» και κάνει έκκληση προς την κομματική του παράταξη -και όχι μόνο – για μια ενωτική πρόταση στο μέλλον, την οποία δεσμεύεται να στηρίξει.
Όλοι οι άλλοι επικεφαλείς των παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο και ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσαν αιφνιδιασμένοι από την παραίτηση του Ν. Ράπτη και τον κάλεσαν να την αποσύρει. Ο Θ. Μακρής τη χαρακτήρισε «πλήγμα της μειοψηφίας», ο Όμ. Παπασάββας αναφερόμενος στη συμβολή του, μίλησε για πολιτικό ήθος και εποικοδομητική κριτική που συνέβαλαν στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοτικού συμβουλίου, ενώ η Ρ. Νάννου τον χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη», πράγμα όπως είπε, πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σαλαμίνας και αναρωτήθηκε πόσο πρέπει να διαψεύστηκαν οι ελπίδες του για να φτάσει σε μια τέτοια απόφαση. Η ηρωική έξοδος του κ. Ράπτη από το Δ.Σ. συνοδεύτηκε από ένα θερμό χειροκρότημα.
Τη θέση του Νίκου Ράπτη στο δημοτικό συμβούλιο κατέλαβε ήδη ο επόμενος εκλεγμένος του συνδυασμού από τη Σαλαμίνα Μιχάλης Παπαγεωργίου.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΟΡΗΣΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου