Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Διότι δε συνεμορφώθη

Τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Μπίλλια από τη δημοτική ομάδα και το συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» ανακοίνωσε με το ξεκίνημα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 14 Ιουλίου ο Γιάννης Τσαβαρής. Ο  δήμαρχος ανέφερε ως λόγους αυτής του της απόφασης τη μη σωστή συμπεριφορά του δημ. συμβούλου, ο οποίος όπως ανέφερε το τελευταίο διάστημα καταφερόταν κατά συναδέλφων του μελών της δημοτικής αρχής.
Ο Γ. Μπίλλιας πρέπει να πούμε ήταν από τους πρώτους σε σταυρούς του σημερινού δημάρχου και είχε τεθεί στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που ο Γ. Τσαβαρής ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με το Σπ. Σοφρά. Πληροφορίες λένε ότι  οι σχέσεις του με το δήμαρχο χάλασαν από τη στιγμή που δόθηκαν αντιδημαρχείες και πόστα ευθύνης σε συνυποψηφίους του οι οποίοι είχαν εκλεγεί πολύ χαμηλότερα στον κατάλογο, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με όσα κυκλοφορούν εντός και εκτός δημαρχείου, έμενε στο ‘ψυγείο’.
Πριν λίγες ημέρες ο Γ. Μπίλιας είχε υποβάλει την παραίτησή του από όλες τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε. Η καθαρά πολιτική κίνηση αυτή του δημάρχου (που κατά πολλούς ήρθε να προλάβει μια αποχώρηση) δίνει το στίγμα του πώς θέλει να προχωρήσει στο μέλλον και πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει παρόμοια φαινόμενα ανυπακοής στην ομάδα, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί τον ηγετικό του ρόλο. Πάντως, ο κ. Μπίλλιας θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος. 

2 σχόλια:

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

Tουλάχιστον,να μας έλεγαν και το λόγο;
Αυτή είναι η διαφάνεια και το, "όλη η
αλήθεια στο λαό";
Εμείς, οι απλοί πολίτες, αυτό ζητάμε.
Το λόγο,ανοικτά, ξάστερα, παλληκαρί-
σια.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

Τώρα θα μου πούν μερικοί.
" Τί δουλειά, έχει η αλεπού στο παζά-
ρι";
Ένας ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ζητάει διαφάνεια;
Τότε συμφωνώ. Άν το ζητάω μόνο εγώ,
τότε άς μη λάβουν υπ' όψη τους την
κριτική μου και το αίτημά μου.
Πιστεύω όμως, ότι είναι αίτημα,άν
όχι όλων, τουλάχιστον των περισσοτέ-
ρων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου