Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΩΡΑ 13.19 Αγανακτισμένοι συγκρούονται με αντιεξουσιαστές στο Σύνταγμα - Πάνω από ένα εκατομμύριο ο κόσμος!

- ΜΑΤ και μπροστά και πίσω από τον φράχτη - Επεσαν και εκεί χημικά
- ΩΡΑ 13.11: Στο Σύνταγμα η πορεία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Κλειστός μέχρι και ο Εθνικός Κήπος
- Ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα - Δεν έχει προηγούμενο η αστυνομική παρουσία

 

Eπεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τη μια το μεσημέρι την στιγμή που έφτασε στην Βουλή η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια και τότε συγκρούστηκαν με τους Αγανακτισμένους οι οποίοι προσπάθησαν να τους διώξουν.




Νωρίτερα εξαγριωμένοι από το σιδερένιο φράχτη που έχει στηθεί στην Β.Σοφίας, οι διαδηλωτές επιχειρούν εδώ και ώρα να τον ρίξουν!


ΩΡΑ 12.30 ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ

Λίγο μετά τις 12.30 έσπασε ο αστυνομικός φραγμός στην Ρηγίλλης και παντού υπήρχαν διαδηλωτές. Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι οι αστυνομικοί κατάφεραν με την χρήση χημικών να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την περιοχή.









Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί σε όλο το κέντρο, κάποιοι μιλούν για 1 εκατομμύριο!
Λίγο μετά τις 11.15 έφτασε στο Σύνταγμα και η πορεία του ΠΑΜΕ η οποία εκτείνεται έως την Ομόνοια!
Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι αμέτρητος!




ΩΡΑ 11.20 ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΩΡΑ 11.30 ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


ΩΡΑ 11.25 ΤΟ ΠΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το Newsit θα σας δίνει καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας εικόνα ΖΩΝΤΑΝΑ από το Σύνταγμα αλλά και από άλλα σημεία που θα γίνονται συγκεντρώσεις.
Εναν μεγάλο τοίχο έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα βρίσκονται και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Εκτός από όλους τους δρόμους που είναι κλειστοί σε όλο το κέντρο και σε μεγάλη ακτίνα, κλειστός είναι και ο Εθνικός Κήπος. Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είναι από τους δρόμους: Β.Γεωργίου, Ρηγίλης, Β.Σοφίας (μέσα από το τοίχος).


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ


Κόσμος πολύς υπάρχει πλεον σε κάθε γωνία από το Σύνταγμα μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Μάλιστα πλεον και οι Αγανακτισμένοι δεν αφήνουν κανένα όχημα να περάσει προς τα μέσα.


ΩΡΑ 10.59 ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΩΡΑ 10.10 Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ



Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση όταν διμοιρίες των ΜΑΤ πέρασαν μέσα από το πλήθος για να σχηματίσουν τετραπλή σειρά μεταξύ των διαδηλωτών και του Αγνωστου Στρατιώτη.



ΩΡΑ 10.02 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΠΟΛΥ







ΩΡΑ 09.40 ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΩΡΑ 09.26 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ





ΩΡΑ 09.20 ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ


ΩΡΑ 09.00 ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΤΟΙΧΟ


Δεν πιστεύουν στα μάτια τους όσοι βλέπουν έναν κανονικό τοίχο να κόβει την Β.Σοφίας στα 2


ΩΡΑ 07.20 Ο ΤΟΙΧΟΣ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ασφυκτικά. Αμέτρητες διμοιρίες των ΜΑΤ γύρω από το κοινοβούλιο.
Το ραντεβού ήταν για τις 7 το πρωί σε 3 σημεία. Ο κόσμος λίγο πριν τις 7.30 άρχισε δειλά δειλά να συγκεντρώνεται. Τα σημεία συγκέντρωσης είναι τρία:

Το ΜΕΤΡΟ στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
Το Καλλιμάρμαρο
Το Σύνταγμα


ΩΡΑ 08.50 ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ


ΩΡΑ 08.45 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ



ΩΡΑ 08.05 ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ


ΩΡΑ 08.00 ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ


ΩΡΑ 07.55 ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


ΩΡΑ 07.50 ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΥΜΠΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ


ΩΡΑ 07.15 ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΩΡΑ 07.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H XOYNTA TOY PAPANTRE PROBOKARH TH DIADHLOSH TVN ELLHNON POLITON. XITES KAI ASFALITES PRAKTORES THS KYP-DHTHEN ANTIEKSOYSIASTES EXOYN PARISFISH STHN ANEPANALIPTI DIADILOSH KAI DHMIOYRGOYN PROBLIMATA. GIATI OI MPATSOI DEN TOYS SYLAMBANOYN? GIATI EINAI APLA SYNADELFOI TOYS F. GOYROYNIA XORIS STOLH ALA ME KOYKOYLES.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Ο ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΣΑΝ ΡΟΦΟΣ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.(ΑΝΟΙΞΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!!)ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Από την διαυ@εια στο site του Δήμου(ΑΔΑ:4Α39Ω1Ε-Θ) διαβάζω:
«Παραχώρηση χρήσεως 30 τμ κρηπιδώματος στον
ΑΔΑ Κοκκινόπουλο Ανδρέα έναντι καταστήματος ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ όπισθεν Δημοτικής Ιχθυαγοράς για χρονικό διάστημα από 15-03-2011 έως 15-10-2011 για τοποθέτηση
τραπεζοκαθισμάτων με αντάλλαγμα».
Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στο ότι διαπιστώθηκε από την υπηρεσία ότι το εν λόγω κατάστημα με βάση την άδεια λειτουργίας του δεν δικαιούται μέτρα επί του κρηπιδώματος για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Ο Πρόεδρος αναφέρει ότι το Λιμενικό Ταμείο δύναται να παραχωρήσει το ιδιαίτερο δικαίωμα χρήσης επί του κρηπιδώματος στον Κοκκινόπουλο Ανδρέα,ιδιοκτήτη καταστήματος ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ, εάν εξασφαλιστεί αρχικά η σχετική γνωμάτευση από την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής &
Υγειονομικού Ελέγχου Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς & Νήσων α) το ότι σύμφωνα με την άδεια ίδρυσης & λειτουργίας του ανωτέρω καταστήματος
ο ιδιοκτήτης δεν δικαιούται επί του παρόντος χώρο επί του κρηπιδώματος για
τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.>>
Ρε συ Κουτσιλαίο, που μας το παίζεις και Φύλακας της νομιμότητας, ποιόν κοροϊδεύεις ?Αφού ήλεγξες την άδεια λειτουργίας του μαγαζιού, για πες μας τώρα
α) για τί χρήση έχει πάρει, ουζερί ή κυλυκείο ?
β) πόσα είναι τα τετραγωνικά του μαγαζιού στην άδεια και πόσα χρησιμοποιεί και μάλιστα στεγασμένα στην πραγματικότητα ?
γ) πόσα τετραγωνικά έχει καταλάβει από το λιμενικό πεζοδρόμιο και πόσα πληρώνει γι΄αυτά ?
Να σου πω εγώ ?
Τίποτα δεν πληρώνει, γιατί απλούστατα δεν του έχετε δώσει επίσημα άδεια κατάληψης λιμενικού πεζοδρομίου, αφού είναι παράνομος, και δεν αναγράφεται στα χαρτιά της Υπηρεσίας. Και πες μου κάτι ακόμα, όταν τρως και πίνεις στο μαγαζί αυτό που είναι το στέκι σου, πόσες φορές έχεις πληρώσει ?
Μη φοβάσαι, δεν θα σε καταγγείλω στον Εισαγγελέα, γιατί όλοι πρέπει να δουλέψουνε, αλλά μην μας το παίζεις και νομιμόφρων και μας έχεις ζαλίσει τα αρχ@@@α ότι είσαι άμισθος στο Λιμ.Ταμείο ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ........

Αρχειοθήκη ιστολογίου