Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή και τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Βουδούρη επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας και με αφορμή τις γιορτινές μέρες μοίρασε συμβολικά δώρα στα παιδιά.
Απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους, είπε τα εξής:
«Η εβδομάδα αυτή είναι των συναισθημάτων, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Βρίσκομαι εδώ γιατί το πιστεύω και όχι γιατί το επιβάλλει το πρωτόκολλο και οι καλοί τρόποι. Η Ανάσταση του Κυρίου οφείλει να λειτουργεί ως εγερτήριο σάλπισμα στις ψυχές μας και να καθοδηγεί τις δράσεις επ’ ωφελεία των πολιτών και, κυρίως, των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη να νοιώσουν το χάδι και τη στοργή του πλησίον.
Τα παιδιά της Σαλαμίνας και τα παιδιά εδώ που αισθάνονται ήδη τη φροντίδα ενός πανάξιου συλλόγου, είναι και δικά μας παιδιά που θέλουν το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα, τη συμπαράστασή μας. Έχουμε λοιπόν χρέος να ανταποκριθούμε σ’ αυτό το κάλεσμα ψυχής και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουν αυτά τα παιδιά ένα καλύτερο αύριο, γιατί από αυτές μας τις δράσεις κρίνεται το επίπεδο του πολιτισμού μας.
Ήδη από τη συνεχή συνεργασία μας με το σύλλογο και το δήμο Σαλαμίνας, έχουμε καλά αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι σύντομα ο στόχος μας να έχουν αυτά τα παιδιά μεγαλύτερες ωφέλειες και ένα σύγχρονο οικοτροφείο, θα γίνει πραγματικότητα»



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...
ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΧΗ ΒΡΕ ΕΑΥΤΟΥΛΙΔΕΣ.....ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ....ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ......ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.....ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.....ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΟΚΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ .....(ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ) ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.......
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧA.......ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΩΛΟΓΙΚΑ.............ΕΣΤΩ.......

19/4/11 14:42

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου